Find en god julegave til boligen på dba

Find en god julegave til boligen på dba

2. december 2015

Find en god julegave til boligen på dba

Der er så mange lækre ting at finde på DBA. Jeg sidder nogle gange og finder ønsker og idéer til nye ting til boligen, som kan ryge på ønskeseddelen hos mig selv, eller som jeg ved, at andre i familien er på udkig efter.

Juledekoration

Til tider kan man endda finde gaver, som slet ikke har været brugt, men som simpelthen har været et fejlkøb fra sælger. Der, hvor jeg dog for alvor gør brug af det, er, når jeg leder efter ting, som slet ikke kan købes længere i butikkerne.

Jeg er selv stor samler af Lyngbyvaserne, og selvom de er blevet reproduceret, er jeg mest vild med de originale, som jeg i flere tilfælde har fundet på DBA. Så kan man eventuelt altid supplere de originale vaser med en ny reproduceret Lyngbyvase.

Man kan finde alt fra de kendte populære mærker som bl.a. Bylassen stagerne, Hay produkter, Kähler og samtidig spænder det bredt over møbler, lamper og så selvfølgelig de vigtige ”nipseting”. Se bare på billederne, hvad jeg har været heldig at finde.

Lyngbyvaser
Vase

Du vælger bare et mærke eller et produkt, søger på DBA, og så vælter det frem med masse af muligheder til boligen. Se bare alle de fantastiske annoncer, der kommer frem, når man søger efter Hay.

God fornøjelse:)