40 år med genbrug: Det husker vi 00’erne for
18. oktober 2021

40 år med genbrug: Det husker vi 00’erne for

Tag mig tilbage… Sang Nik og Jay i 2003, så det gør vi! Tilbage til dengang, hvor lavalamper lyste op på teenageværelserne og de første iPhones gav gadgetfreaks svedige håndflader af begejstring. I anledningen af DBAs 40-års fødselsdag, dykker vi ned i arkiverne for at se nærmere på det, vi husker 00’erne for i dag.

Læs mere

40 år med genbrug: Klassikere fra 1990erne
13. oktober 2021

40 år med genbrug: Klassikere fra 1990erne

Sæt CD’en i drevet, lad technomusikken bølge og bring buffalos tilbage i modebilledet! Vi har sat kurs mod 1990’erne i anledningen af DBAs 40 års fødselsdag, og du kan godt glæde dig til at lade nostalgien bruse i blodet. Her får du et gensyn med alt det, vi elsker at hade fra årtiet.

Læs mere

De 6 vildeste fund i DBAs historie
11. oktober 2021

De 6 vildeste fund i DBAs historie

Dagligt sætter danskerne små og store ting til salg på DBA, og vi tør godt afsløre, at der gennem DBAs 40 år lange brugtvarelevetid har været købt og solgt nogle vilde sager. Her ser vi nærmere på de mest spektakulære af slagsen.

Læs mere

Kan du huske dem alle? 10 populære sko fra 00’erne
10. oktober 2021

Kan du huske dem alle? 10 populære sko fra 00’erne

Stak du fødderne i Converse, eller var du en af dem, der erklærede din uforbeholdne kærlighed til Kawasaki? For slet ikke glemme kinaskoene, bamsestøvlerne og alle de andre designs, der dikterede moden i 00’erne. Kan du huske dem alle? Vi giver dig her en liste over 00’ernes fineste fodtøj.

Læs mere

Endelig efterårsferie! 5 aktiviteter, som ikke koster en krone
8. oktober 2021

Endelig efterårsferie! 5 aktiviteter, som ikke koster en krone

Kan du høre det? Efterårsferien banker på døren, så du må hellere skynde dig at åbne. Vi står nemlig klar med fem fede idéer til, hvad du skal bruge ugen på at lave. Vi kan endda glæde dig med, at underholdningen kan købes på budget.

Læs mere

40 år med genbrug: Her er de største 1980’er-hits
7. oktober 2021

40 år med genbrug: Her er de største 1980’er-hits

Kender du de kodyle og cool klassikere, vi købte i 1980’erne? Bare rolig, du er snart med på beatet igen. I anledningen af DBAs 40 års fødselsdag tager vi tilbage til tiden, hvor permanentet hår, skulderpuder og billedrørstv var det, der trendede, så sæt dig godt til rette i tidsmaskinen, for nu starter turen.

Læs mere

De fandt drømmen på DBA
6. oktober 2021

De fandt drømmen på DBA

Kan drømme købes og sælges? På DBA kan de, og gennem de sidste 40 år er det ikke kun møbler og småting, som er blevet sat til salg. Det er også forestillinger, som tager fart og forvandles til virkelighed. I anledningen af den runde fødselsdag kan du i denne artikel møde nogle af dem, der fandt drømmen på DBA.

Læs mere

10 items fra 00’erne vi aldrig glemmer
5. oktober 2021

10 items fra 00’erne vi aldrig glemmer

Var vi kedelige i 00’erne? Det er nok det eneste, man ikke kan beskylde årtiet for at være. Vi maksede ud på farver og bling, printede logoer på alt og satte Eminem, Beyonce og Amy Winehouse på repeat. Her serverer vi dig 10 items, der tegner et tydeligt billede af, hvem vi var dengang i 00’erne.

Læs mere

5 ting du nok ikke troede blev solgt på DBA
3. oktober 2021

5 ting du nok ikke troede blev solgt på DBA

Den enes skrald er den andens guld, siger man med et kendt udtryk, og måske er der faktisk noget om snakken? Du kan nemlig gøre mange overraskende opdagelser på DBA. Her får du 5 finurlige fund, som du med garanti ikke havde troet, du kunne købe brugt.

Læs mere

En god handel går aldrig af mode - 40 år med DBA
2. oktober 2021

En god handel går aldrig af mode - 40 år med DBA

Hvad du ønsker, skal du få. Det kan meget vel være mottoet for DBA, for her har du gennem de sidste 40 år kunne finde alt det, du mangler – nå ja, og også alt det, du ikke vidste, du manglede. Fra fysisk avis til online platform, gærforbud og meget mere. Historien om Den Blå Avis er fyldt med spænding, og her kan du høre det hele.

Læs mere

Figurer fra barndommen: Find dem på DBA
1. oktober 2021

Figurer fra barndommen: Find dem på DBA

Er du fan af Familien Flintstone eller savner du Tintin, Terry og Haddock på børneværelset? Du kan godt skifte Haddocks eder og forbandelser ud med et jabadabaduuuuuuu! Vi har fundet de fortabte helte fra fortiden på DBA, så du kan vække de gamle kendinge til live i børnelegen.

Læs mere

Nostalgi på mode: 5 ting, der ikke er gået i glemmebogen
29. september 2021

Nostalgi på mode: 5 ting, der ikke er gået i glemmebogen

DBA vrimler med spændende annoncer og gode tilbud, men mellem de mange muligheder møder du fra tid til anden ting, som sætter særligt skub i følelserne: de nostalgiske ting. Dem, der minder os om vores barndom eller om særlige tidspunkter i livet. Vil du med down memory lane? Her tager vi turen tilbage i tiden for at se, hvilke brugte ting fra fortiden, der stadig købes og sælges på DBA.

Læs mere

Er maleriet penge værd? 5 ting, der afslører et ægte kunstværk
27. september 2021

Er maleriet penge værd? 5 ting, der afslører et ægte kunstværk

Det kan være svært at se, om maleriet er millioner værd, selv for en kunstkender. Der er dog et par ting, du med fordel kan kigge efter, når du vil finde ud af, om maleriet har værdi. Læs med her, hvor kunsteksperten serverer dig fem tips til, hvordan du skiller skidt fra scoops.

Læs mere

Sådan foretager du en fejlfinding og får lys i lampen igen
26. september 2021

Sådan foretager du en fejlfinding og får lys i lampen igen

Strejker lampen? Det må vi hellere gøre noget ved. For det er faktisk ret simpelt selv at få lampen til at lyse igen. Læs med her og få ekspertens tips til, hvordan du gør. Find også ud af, hvilket instrument du slet ikke kan undvære i værktøjskassen.

Læs mere

Kalder alle tzatziki-elskere: Dette møbel må du ikke gå glip af
24. september 2021

Kalder alle tzatziki-elskere: Dette møbel må du ikke gå glip af

Slå til nu! Det er ikke hver dag, der er et møbel til salg på DBA, du kun kan bruge til én ting: opbevaring af agurker. En unik mulighed for alle tzatziki-elskere mener den 46-årige sælger Esben, der lige nu har møblet med den særprægede udformning til salg i Vanløse.

Læs mere

Guide: Sådan sælger du din brugte støvsuger
19. september 2021

Guide: Sådan sælger du din brugte støvsuger

Ved du, hvorfor du skal kende støvsugerens alder og have styr på mundstykket for enden af røret? Det giver støvsugerforhandler Michael Sørensen fra Støvsugerhjørnet dig svar på her, for det kan være afgørende detaljer, du skal fremhæve, når støvsugeren sættes til salg.

Læs mere

Trendy teknologi: De her fortidsfund er mere end nostalgi
15. september 2021

Trendy teknologi: De her fortidsfund er mere end nostalgi

Sidder du med den nyeste smartphone i hænderne? Det er ingen garanti for, at du er med på moden. Hvis du vil vide, hvordan det hænger sammen, og hvordan du kommer med på tidens teknologiske trends, skal du læse med nu.

Læs mere

Sådan sælger du din brugte seng
12. september 2021

Sådan sælger du din brugte seng

Når den gamle seng skal sælges, er der flere ting, du med fordel kan fremhæve, hvis du ønsker at sikre en god handel. Kender du alle kneb? Det gør du lige om lidt. Læs med her og få ekspertens bedste råd til, hvordan du går et godt salg i møde.

Læs mere

Møbelsnedkeren: Sådan redesigner jeg mine genbrugsfund
6. september 2021

Møbelsnedkeren: Sådan redesigner jeg mine genbrugsfund

Det kan godt være, du tror, Eva Julie Klitgaard Fürst fra København har en fordel, fordi hun er møbelsnedker, men sådan ser hun ikke selv på det. Hun er nemlig helt overbevist om, at alle kan redesigne møbler. Her fortæller Eva, hvilke ting hun selv har redesignet.

Læs mere

DBA-artikel får brandbil hjem til Ærø efter 26 år
5. september 2021

DBA-artikel får brandbil hjem til Ærø efter 26 år

Det er 26 år siden den gamle Bedford Brandbil rullede rundt i Ærø, men takket være en helt særlig artikel på DBA Guide, er den nu vendt hjem til sine oprindelige ejere. Få hele historien her og se brandbilen i 'action'.

Læs mere

Guide: 6 tips til dig, der skal købe en brugt seng
2. september 2021

Guide: 6 tips til dig, der skal købe en brugt seng

Det er ikke billigt at købe en god seng, som sikrer søvnen, så du hver dag vågner veludhvilet. Ved du, hvad du skal kigge efter, når du vælger at købe en seng brugt? I samarbejde med en sengeekspert giver vi dig her 6 råd, du med fordel kan følge, når du vil spare penge på en brugt seng.

Læs mere

Sådan spotter du musikplakater med værdi
23. august 2021

Sådan spotter du musikplakater med værdi

Hvordan ved du, om dine musikplakater er noget værd? Det kan være svært at spotte hvilke plakater, der har en høj værdi. Læs med her og find ud af, om du har musikplakater hængende på væggen, der er mere værd, end du troede.

Læs mere

Det er slet ikke så svært – Sådan lodder du en ledning
19. august 2021

Det er slet ikke så svært – Sådan lodder du en ledning

Et knækket kabel vækker sjældent begejstring, men bare rolig – der er hjælp at hente. Med få hjælpemidler kan du lappe ledningen igen. Men...  ved du, hvordan? Her får du ekspertens tips til, hvordan du lodder en ledning, så den kan bruges mange år endnu.

Læs mere

6 råd til dig, der skal købe en brugt sofa
15. august 2021

6 råd til dig, der skal købe en brugt sofa

Når du går på jagt efter den nye sofa til stuen, må du være opmærksom på 6 ting, hvis du vil være sikker på at gøre en god brugthandel. Ved du, hvad du skal holde øje med? I samarbejde med en sofaekspert guider vi dig her uden om faldgruberne på vej mod en sikker handel.

Læs mere

26-årige Nicklas gik selvstændig med hjælp fra DBA
9. august 2021

26-årige Nicklas gik selvstændig med hjælp fra DBA

Går du med en iværksætterdrøm i maven, kan du meget vel kickstarte den med en tur på DBA. Her kan du nemlig finde det, du skal bruge for at realisere dine idéer. Mød væver Nicklas Skovgaard, 26 år, der har startet sin designvirksomhed med et billigt købt på DBA.

Læs mere