Er smykket ægte? Sådan tjekker du dine smykkers værdi
1. august 2021

Er smykket ægte? Sådan tjekker du dine smykkers værdi

Ikke alt, der glitrer, er guld værd, og selvom dine smykker skinner som besat, er det ikke sikkert, de er ægte og dermed potentielt set mange penge værd. Ved du, hvordan du tjekker ægtheden på dine smykker? Et simpelt trick kan hurtigt afsløre smykkets værdi. Vil du høre det? Så læs med her.

Læs mere

Sådan finder du ud af, om dine tegneserier er penge værd
29. juli 2021

Sådan finder du ud af, om dine tegneserier er penge værd

Mindst 3.000 kroner! Så meget er et ganske særligt tegneserieblad fra Anders And & Co. værd i dag. Det afslører tegneserieekspert Henry Sørensen, som i denne artikel fortæller, hvordan du finder de mest værdifulde tegneserier.

Læs mere

Designerens 5 tips til, hvordan du nemt upcycler garderoben
26. juli 2021

Designerens 5 tips til, hvordan du nemt upcycler garderoben

Vi bliver desværre nødt til at skuffe dig. For du har hverken brug for symaskine, fingerbøl eller målebånd, før du kan folde din indre designer ud. Mød modeskaber og designer Søren Le Schmidt og få 5 tips til, hvordan du nemt upcycler garderoben.

Læs mere

Guide: Sådan sælger du din brugte motorsav
22. juli 2021

Guide: Sådan sælger du din brugte motorsav

Brændstof, kubik og sværdlængde er blot nogle af de ting, du skal have styr på, når du sætter din motorsav til salg. Kender du hver en detalje? Hvis ikke så læs med her, hvor eksperten forklarer dig, hvordan du får fremhævet motorsavens bedste vinkler.

Læs mere

Skal du sælge dit kamera? Få ekspertens 5 bedste råd
14. juli 2021

Skal du sælge dit kamera? Få ekspertens 5 bedste råd

Er dine salgsargumenter lige så knivskarpe som dine fotografier? Hvis ikke skal du zoome ind her. Vi har teamet op med en ekspert fra Kamerahuset, som sender sine 5 bedste tips mod dig, der skal sælge kameraet.

Læs mere

Marie-Louise bygger sine egne møbler på budget
12. juli 2021

Marie-Louise bygger sine egne møbler på budget

Den store renovering af københavnerlejligheden efterlod Marie-Louise Hald, 27 år, med et minimalt budget til indretning. Så hvad gør man, når pengene til designmøbler ikke rækker? Man indrettet sig selvfølgelig med møbler, man selv har bygget. Læs med her, når Marie-Louise fortæller, hvordan du gør hende kunsten efter.

Læs mere

Gretes grønne oase: Denne ting blev prikken over i’et
1. juli 2021

Gretes grønne oase: Denne ting blev prikken over i’et

De hyggelige lanterner hænger i træernes kroner eller står placeret i udvalgte kroge, hvor de kaster lys over det grønne paradis, Grete  har skabt i sin have. Læs historien om, hvordan et oliventræ blev en afgørende faktor for havens store træterrasse.

Læs mere

6 ting du skal vide, før du sælger din havetraktor
23. maj 2021

6 ting du skal vide, før du sælger din havetraktor

Skal du sælge din havetraktor, men er du usikker på, hvordan du griber opgaven an? Der er flere ting, du med fordel kan fremhæve, når du skal sikre den gode handel. Vil du høre, hvad eksperten råder dig til? Læs med her og få anbefalingerne, der giver dig svaret på, hvordan du skaber et godt salg.

Læs mere

Vild forvandling: Gammel campingvogn blev til luksus sommerhus
17. maj 2021

Vild forvandling: Gammel campingvogn blev til luksus sommerhus

Et lille sommerhus på hjul. Sådan beskriver Sofie Dalby, 31 år, den campingvogn, hun netop er blevet færdig med at renovere. Mød den erfarne DIY’er her i artiklen og få hendes bedste tips til, hvordan du forvandler den gamle campingvogn til et luksuriøst sommerhus på hjul.

Læs mere

Genbrugsguld og gode historier: Kafenøs indretning er noget helt særligt
9. maj 2021

Genbrugsguld og gode historier: Kafenøs indretning er noget helt særligt

På Enø Strand ved Karrebæksminde ligger Kafenø. En ganske særlig café, men ved du, hvad der gør den så speciel? Læs med her og hør Tina Golbert fortælle, hvordan hun finder frem til det bedste genbrugsguld og de store besparelser.

Læs mere

Så meget sparer du på at købe dit campingudstyr brugt
3. maj 2021

Så meget sparer du på at købe dit campingudstyr brugt

Der er penge at spare, når du køber campingudstyret brugt, men hvor henter du den største fortjeneste? Vi guider dig gennem de bedste genbrugsfund, så du roligt kan rigge campingvognen an og køre ferien i møde på budget.

Læs mere

5 ting du skal vide, når du sælger din el-cykel
11. april 2021

5 ting du skal vide, når du sælger din el-cykel

Er det nu, du skal sælge din el-cykel? Det kan være op ad bakke at få solgt den brugte cykel, men du skal ikke give op halvvejs mod målet! I samarbejde med en cykelekspert har vi samlet 5 tips, så du kan sende din brugte el-cykel videre til en ny rytter.

Læs mere

Så meget sparer du på at købe dit haveudstyr brugt
5. april 2021

Så meget sparer du på at købe dit haveudstyr brugt

Hækkeklipper, græsslåmaskine, havemøbler, legehus til ungerne og måske et bålfad? Listen kan hurtigt blive lang og dyr, når haven skal opdateres, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Du kan nemlig spare rigtig mange penge på at købe dit haveudstyr brugt, og her fortæller vi dig, hvor stor fortjeneste du kan opnå.

Læs mere

Disse frugtbuske vil alle plante, men du kan ikke få dem på planteskolen
28. marts 2021

Disse frugtbuske vil alle plante, men du kan ikke få dem på planteskolen

Kribler det i det grønne fingre? Det kan blive svært at få fat i de planter, du går og drømmer om, for planteskolerne melder udsolgt allerede inden, sæsonen er skudt i gang. Vi har fundet havehandskerne frem og giver dig her de efterspurgte frugtbuske, du ikke kan opdrive på planteskolerne.

Læs mere

Vildt: Familie solgte alt de ejede på DBA
21. marts 2021

Vildt: Familie solgte alt de ejede på DBA

Tør du sælge alt, du ejer og rejse af sted i en gammel veteranbus? Det gjorde Familien Ekstrand, og her kan du høre historien om deres vilde eventyr. Et eventyr, der begyndte med, at alt blev solgt på DBA undtagen én særlig ting.

Læs mere

Dette kan du bruge dine gamle, trætte havemøbler til
18. marts 2021

Dette kan du bruge dine gamle, trætte havemøbler til

Er det tid til at sende havemøblerne på pension og få nogle nye? Vent lige med at køre dem på genbrugsstationen, for dine gamle, trætte havemøbler kan få ny funktion. Hvis du vil vide hvordan, skal du læse med nu. Her fortæller vi dig, hvordan den gamle havestol og den slidte bænk kan genopstå i ny forklædning.

Læs mere

Wow: Så meget er disse varer steget i pris under Corona
14. marts 2021

Wow: Så meget er disse varer steget i pris under Corona

Det er ikke alting, der står stille under Corona. Priserne på alt fra bøger til foodprocessorer stiger stødt for tiden, så går du med salgstanker, er det nu, du skal slå til og få oprettet et par annoncer på DBA. Spørgsmålet er bare, hvad du får den største fortjeneste på? Det fortæller vi dig her.

Læs mere

Nybyggeren Stephanie: ’Jeg blev tvunget til at købe genbrug’
14. februar 2021

Nybyggeren Stephanie: ’Jeg blev tvunget til at købe genbrug’

Det var et krav, at deltagerne i den nyeste sæson af ’Nybyggerne’ skulle indrette sig bæredygtigt med brugte ting. Lyder det let? For Stephanie Møller, 30, blev det noget af en udfordring, for hun havde aldrig før købt genbrug. Læs med her og få historien om, hvordan Stephanie tog udfordringen op og i dag er en vaskeægte genbrugsjæger.

Læs mere

Nybyggeren Sunnvá: Dette kom vi ikke uden om, da vi renoverede
3. februar 2021

Nybyggeren Sunnvá: Dette kom vi ikke uden om, da vi renoverede

Har du fulgt med i den nyeste sæson af ’Nybyggerne’, kender du med sikkerhed parret fra Blå Hus. Sunnvá Dahl Rasmussen, 25 år, og kæresten Martin, 32 år, fortæller her, hvordan DBA spillede en vigtig rolle for dem, da de meldte sig til det populære program.

Læs mere

Nybyggerpar: Her er vores vildeste upcykling-projekt
30. januar 2021

Nybyggerpar: Her er vores vildeste upcykling-projekt

Malene, 37, og Christian, 51, Lauritsen regerer i gult hus, hvor de igennem ’Nybyggerne’ 2020 er blevet kendt for deres kreative tilgang til bæredygtigt byggeri. Læs med her, hvor parret fortæller om deres vildeste recycling-projekter, der både involverer en scooter og en optimistjolle.

Læs mere

Trine fra Nybyggerne: Sådan up-cycler du dine træmøbler
24. januar 2021

Trine fra Nybyggerne: Sådan up-cycler du dine træmøbler

Trænger dine træmøbler til en kærlig hånd? Så skal du læse med nu, hvor Trine Johannessen, 34 år, fra ’Nybyggerne’ guider dig gennem genbrugsmøblernes jungle. Trin for trin afslører hun, hvordan du nemt og billigt upcycler de gamle møbler, så de genvinder gløden.

Læs mere

Verdens værste seng er til salg på DBA netop nu
8. januar 2021

Verdens værste seng er til salg på DBA netop nu

Skal du have en ny seng, er det næppe ord som ”kiste” og ”sarkofag”, du har lyst til at læse i salgsannoncen. Ikke desto mindre er det sådan, Lukas Ernryd, 37, fra Malmö beskriver den Hans J. Wegner-seng, han netop har sat til salg på DBA. Læs med her og find ud af, hvorfor Lukas’ annoncetekst endte med at blive et viralt hit på de sociale medier.

Læs mere

Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.
27. december 2020

Mathilde søger med lys og lygte efter denne kjole.

Kan du hjælpe Mathilde? Den kommende konfirmand er på udkig efter en ganske særlig kjole, som er udsolgt alle steder. Derfor håber hun, at du har den hængende i skabet. Prisen? Den er næsten underordnet.

Læs mere

De glemte gaver: 5 hypede gavehits fra fortiden til vennen, der har alt
18. december 2020

De glemte gaver: 5 hypede gavehits fra fortiden til vennen, der har alt

Er du på udkig efter en gave til ham eller hende, der har alt? Det er en svær mission at finde det perfekte gavehit, når modtageren ikke mangler noget. Heldigvis står vi klar med assistance, så du kan få inspiration til at finde den helt rigtige gave. Her giver vi dig 5 gavehits, som spreder smil, når bånd og papir flænses af – også selvom, gaven har flere år på bagen.

Læs mere

Her kan du købe ’Nybyggernes’ møbler på DBA
13. december 2020

Her kan du købe ’Nybyggernes’ møbler på DBA

Vil du indrette dig som en ægte nybygger? Så har vi godt nyt til dig, for lige nu er møblerne fra årets sæson af det populære tv-program sat til salg på DBA. Vil du gøre en god handel, skal du læse med her, hvor vi løfter sløret for, hvilke designs der snart kan flytte hjem til dig.

Læs mere