Populære: Sælg disse type bøger lige nu!
5. december 2020

Populære: Sælg disse type bøger lige nu!

Følger du med i den super populære serie ’The Queen’s Gambit’? Så må du ikke snyde dig selv for at læse med her, hvor vi løfter sløret for, hvilke skakbøger der giver dig mindst lige så meget spænding, som Beth Harmons næste skaktræk.

Læs mere

Alt du bør vide, når du køber kameraet brugt
26. oktober 2020

Alt du bør vide, når du køber kameraet brugt

Det kan koste kassen at købe et kamera, men kigger du på brugte modeller, er der penge at spare. Ved du, hvilke spørgsmål du skal stille sælger, så du ikke køber teknik, der har overskrevet sidste salgsdato? Her giver vi dig her en række ekspertråd, så du kan rette linsen mod et brugt kamera uden at frygte rystelser i billedet.

Læs mere

Vildt: Jane har ikke købt noget i 7 år
25. oktober 2020

Vildt: Jane har ikke købt noget i 7 år

Får du et kick, hver gang du køber nyt? Så vil du nok synes, at et købestop er en vild beslutning. Ikke desto mindre har Jane Ibsen Piper holdt sig fra store shoppingture de sidste syv år. Her kan du læse hendes historie og høre, hvordan du selv kan styre uden om køb, som sprænger budgettet.

Læs mere

Uventet: Nytårsforsæt gjorde Kristian afhængig af DBA
19. oktober 2020

Uventet: Nytårsforsæt gjorde Kristian afhængig af DBA

Hvor mange penge, kan du spare, hvis du kun køber brugt? Det var udfordringen Kristian Keller, 45 år, gav sig selv. Læs hele historien her og find ud af, hvor mange kolde kontanter, Kristian fra København har skrabet sammen på kun 8 måneder.

Læs mere

Trine har en ubrugt brudekjole til salg på DBA
5. oktober 2020

Trine har en ubrugt brudekjole til salg på DBA

Trine Skou oplevede alle brudes store frygt: Et aflyst bryllup! Derfor sælger hun lige nu hendes helt nye brudekjole på DBA. Hvorfor bryllupsklokkerne ikke ringede for Trine alligevel, og hvad prisen på kjolen er, kan du finde ud af nu.

Læs mere

Dette nye Lego-sæt er steget eksplosivt i værdi
7. september 2020

Dette nye Lego-sæt er steget eksplosivt i værdi

Du skal have den store pung op af baglommen, hvis du vil tilføje det nye ’Lego Technic Bell Boeing V-22 Osprey’ til samlingen. Der er nemlig en helt særlig grund til, at Lego-sættet, der er steget eksplosivt i værdi, lige nu indbringer enorme summer både på auktionerne og her på DBA.

Læs mere

Unikt fund: Kanon til salg på DBA
2. september 2020

Unikt fund: Kanon til salg på DBA

Står du og mangler en kanon? Da Birgitte Enevoldsen satte en kanon til salg på DBA, blev hun kimet ned af købeklare samlere, men det kom ikke bag på supersælgeren fra Rødding. Det var nemlig ikke første gang, Birgitte satte en særlig ting til salg på DBA.

Læs mere

Nu kan drømmen blive din: Morten har en VW T1 til salg på DBA
29. august 2020

Nu kan drømmen blive din: Morten har en VW T1 til salg på DBA

Sambabus, Folkevognsrugbrød, Rugbrødet eller bare VW T1. Kær bil har mange navne, og præcis det udsagn passer perfekt på den populære T1 veteranbil. Vil du køre på eventyr i en bil med historie? Læs med her og hør historien om Mortens varevogn fra 1964, der er til salg på DBA.

Læs mere

Guide: 5 ting du skal vide, før du køber din fiskestang brugt
22. august 2020

Guide: 5 ting du skal vide, før du køber din fiskestang brugt

Før du sætter kurs mod de brusende bølger med fiskestangen under armen, giver vi dig 5 gode råd til, hvordan du finder den perfekte stang. Der er nemlig et par ting, du med fordel kan være opmærksom på, før du begynder at drømme om alle de fisk, din nye stang skal hive i land til dig. Vi guider dig uden om faldgrupperne, når du vil spare penge på din nye fiskestang.

Læs mere

Vildt! Faldskærm købt på DBA blev til kunstværk
16. august 2020

Vildt! Faldskærm købt på DBA blev til kunstværk

Det er ikke hver dag, der sættes faldskærme til salg på DBA, men alligevel tog det kun 14 dage for kunstner Michael Dunk at finde det, han var på jagt efter. Og ved du, hvad det vilde er? Faldskærmen har faktisk en fortid som rekvisit i en kendt reklamefilm. Her kan du høre faldskærmens finurlige historie.

Læs mere

Overraskelse: Brugt cykel blev til rullende isbutik
10. august 2020

Overraskelse: Brugt cykel blev til rullende isbutik

Det er ikke hver dag, at en cyklende isbutik kommer cruisende. Alligevel er det virkeligheden på Faxe Ladeplads, hvor fire kreative ildsjæle forvandlede en brugt cykel fra DBA til en rullende isvogn. Her kan du møde ejerne af Faxes eneste iscykel - en cykel som gemte på en helt særlig historie.

Læs mere

7 gode råd til dig, der skal sælge din campingvogn
18. juni 2020

7 gode råd til dig, der skal sælge din campingvogn

Er det i år, du skal sælge din campingvogn på DBA? Hvis du vil sikre en god handel, er der flere ting, du med fordel kan være opmærksom på. Vi har taget en snak med Stefan Rosendal fra Dansk Camping Union, som her deler sine 7 gode råd til et godt salg med dig.

Læs mere