Fra gammel staldlampe til fin industriel lampe

Fra gammel staldlampe til fin industriel lampe

Af Lise & Michael / 8. maj 2016

Fra gammel staldlampe til fin industriel lampe

I indretningen vinder det industrielle look virkelig vores hjerter. Vi er især vilde med at blande det klassiske med det industrielle. Det industrielle kan hurtigt blive koldt og upersonligt, men blandingen af varme mørke møbler, fin keramik, genbrugsfund og industrielle lamper er virkelig et hit for os! Det giver en helt særligt og hyggelig indretning.

Det er super moderne at tænke genbrug ind i indretningen. Et koncept vi er så glade for! Det skide godt for miljøet at genanvende ting - især når vi lever i en verden hvor vi VIRKELIG smider mange ting ud, uden overhovedet at skænke miljøet en tanke.

 

Så hvad er ikke bedre end en lille DIY lavet ud af en gammel - kaseret - staldlampe? Kig med på billederne nedenunder, og forhåbentligt vil du blive inspireret til lignende projekter:

1. Stålbørste.

Sørg for at få renset lampen godt og grundigt så løst rust fjernes. Det giver et fedt og patineret udtryk hvis lampen stadig har lidt rust, men for at primeren kan sætte sig ordentligt, er det vigtigt at få den børstet godt af.

DBA Guide Lise og Michael

2. METAL PRIMER.

Lampen blev grundet med et godt lag primer, købt i Silvan. Den får et lag af dette for at den farve, man vælger at give lampen, nemmere kan binde.

DBA Guide Lise og Michael

3. Spraymaling.

Vi har valgt en sort, mat spraymaling, da vi synes det ser fedt ud til den industrielle staldlampe.

DBA Guide Lise og Michael

4. Huller.

Så skal der bores huller til den valgte LED belysning og det sættes fast med medfølgende beslag. Ledningen trækkes ligeledes gennem et par huller. LED lyset er købti Silvan.

DBA Guide Lise og Michael

5. Lampen hængt op i en kæde i hver ende.

Det giver også et råt og industrielt look. I dette tilfælde hænger lampen på et badeværelse, men det kunne også være en ideel lampe til et køkken eller et bryggers. Vi er så vilde med resultatet!

DBA Guide Lise og Michael
DBA Guide Lise og Michael

Kunne du også finde på at lave et lignende projekt? Vi er meget interesseret i at se det, så del det evt med os på instagram ved at tagge @Lisevandborg

Mange hilsner

Lise & Michael