Hvordan bliver jeg NemID valideret?
Luk

Hvordan bliver jeg NemID valideret?

Af DBA Guide / 10. september 2020

Når du NemID-validerer din DBA-konto, øger du trygheden for potentielle købere og gør dine annoncer mere attraktive. Men hvordan gør man? I denne video og med disse simple trin viser vi, hvordan du NemID-validerer din DBA konto.

Du plejer måske mest at bruge dit NemID til at logge på din netbank, betale girokort, tjekke e-boks eller andre knap så spændende ting. Men her på DBA kan dit NemID også bruges og endda til et lidt mere spændende formål.

For når du validerer din DBA-konto med NemID, øger du din egen troværdighed, og øger dermed også chancerne for, at det lige er din annonce, som køberne henvender sig på. Faktisk er der en hel række fordele ved at validere sin konto med NemID — fordele ,der gør brugeroplevelsen bedre for alle, der handler på DBA!

Fordele ved NemID som køber

  • Du ved med stor sikkerhed, at sælger på den anden side af skærmen er den, han eller hun giver sig ud for at være.

  • Hos DBA ved vi, hvem sælger er og kan hjælpe, hvis noget skulle gå galt.

Fordele ved NemID som sælger

  • Dine annoncer bliver mere attraktive, fordi du fremstår som en mere troværdig sælger.

  • Køber føler sig mere sikker ved at handle med dig.

  • Hvis køber også har bekræftet sin identitet med NemID, kan vi finde frem til ham/hende igen, hvis noget skulle gå galt.

Det er med andre ord en rigtig god idé at NemID-validere sin konto, og det er tilmed såre simpelt at gøre det! Herover har vi en video, der viser, hvordan du gør. Du kan også læse videre, hvor vi viser dig de lette trin.

Kickstart grillsæsonen med én af de mere end 3.187 grill der er til salg på DBA. Du kan også undgå kul og købe én af de 364 gasgrill, der er til salg lige nu.

1. Brugeroplysninger

Under knappen 'Min DBA' findes en lille undermenu. Her skal du trykke på 'Mine brugeroplysninger'.

Når du er logget ind og står på DBA-forsiden, vil du i øverste højre hjørne finde knappen 'Min DBA'. På den er en lille pil, som du skal trykke på.

Under den lille pil gemmer der sig nemlig en undermenu, hvor du finder feltet 'Mine brugeroplysninger'. Det er her, du skal begynde, når du vil NemID-validere din konto.

2. NemID-validering

Lige under feltet med din e-mailadresse finder du NemID-knappen.

Det kommer nok ikke som et chok; men knappen, der står 'Bliv NemID-valideret på', er den knap, du skal trykke på, hvis du gerne vil NemID-validere din DBA-konto. Trykker du på den, kommer du videre til log ind-siden.

Hvis du vil blive klogere på, hvad NemID-valideringen betyder og betingelserne bag, kan du læse mere om det lige her.

3. Log på din NemID

Nu er det tid til, at du skal have nøglekortet frem.

Nu skal du finde dit nøglekort frem. Her logger du ind fuldstændigt, som du ville gøre, når du skal på din netbank.

Hvis du undrer dig over, at der står 'eclassifieds' i toppen af NemID-boksen og ikke 'DBA', handler det om, hvem vi er ejet af. Det er med andre ord stadig DBA, du logger ind på med dit NemID, selvom der står 'eclassifieds.

Når du logger ind her og trykker 'Næste', dukker en boksen frem, hvor du skal indtaste de tal, der står ud fra dit NemID.

Det mest populære motorcykelmærke på DBA er Honda, med hele 886 Honda-cykler til salg ud af i alt 4.355 motorcykler på DBA.

4. Du er nu NemID-valideret!

Det lykkedes! Var det ikke nemt?

Så simpelt kan det gøres! Så snart du har logget ind med dit NemID, er din DBA-bruger blevet valideret.

Nu vil der til at stå et lille felt på dine annoncer, hvor der står, at du er NemID-valideret. Alle dine potentielle købere kan nu se, at der er rigtig god chance for, at du har rent mel i posen. Fedt, ikke?

Slører skærmen? Måske det er på tide du opgraderer mobilos? Find brugte iPhones her:

Med 4.162 brugte iPhones til salg på DBA, er der altid gode muligheder for, at opgradere telefonen.

Nu hvor du er NemID-valideret, hvad er så det første, du skal ud og købe? Var det noget med en elcykel? I så fald kan du læse vores guide til at købe elcykel brugt på DBA.

Det kan også være, det lige er dig, der står og mangler en brugt brandbil fra Tyskland? Vi har besøgt Michael fra Aabenraa, der sælger en veteranbrandbil alene fordi, bilen er rød. Det kræver vidst en forklaring, og den kan du få i videoen herunder!