Køb: 80ernes svar på Fortnite
17. november 2019

Køb: 80ernes svar på Fortnite

Der var engang, hvor dem, der kæmpede om gamernes gunst, ikke hed Sony, Microsoft og Nintendo. Hvor de hed Commodore, Philips og Atari. Og hvor det var dem, som skabte hype og røre hos tidens unge. Nu kan du købe denne cool retro Atari-konsol – og tage en tur tilbage til fortiden.

Læs mere

Til salg:  80'ernes svar på Fortnite
17. november 2019

Til salg: 80'ernes svar på Fortnite

Der var engang, hvor dem, der kæmpede om gamernes gunst, ikke hed Sony, Microsoft og Nintendo. Hvor de hed Commodore, Philips og Atari. Og hvor det var dem, som skabte hype og røre hos tidens unge. Nu kan du købe denne cool retro Atari-konsol – og tage en tur tilbage til fortiden.

Læs mere

Ny undersøgelse: Disse ting vil vi helst ikke købe brugt
15. november 2019

Ny undersøgelse: Disse ting vil vi helst ikke købe brugt

Det er populært at købe genbrug som aldrig før, og især klimahensynet og deleøkonomien har gjort det direkte cool. Men særligt to produkter gider danskerne øjensynligt ikke købe brugt. Hvad det er – og om det reelt giver mening at tage afstand til netop dem - kan du læse her.

Læs mere

Til salg: Eftersigende Danmarks eneste Mercedes-partybus
14. november 2019

Til salg: Eftersigende Danmarks eneste Mercedes-partybus

Drømmer du om at blive din egen chef og møde, når det passer dig? Kunne du tænke dig at kombinere dén drøm med en særdeles god fest? Så er det måske nu, du skal slå til på Kristians VIP-partybus, der er lidt ud over det sædvanelige.

Læs mere

Til salg: Måske en af de smukkeste lirekasser tilbage i Danmark
5. november 2019

Til salg: Måske en af de smukkeste lirekasser tilbage i Danmark

Den tilhører en svunden tid og huskes måske især af den ældre generation. I dag er de sjældne og sættes næsten aldrig til salg, da de typisk går i arv. Lirekassen er et stykke historie, der ikke blot rummer nostalgi og tilbageblik – den gør også én glad i låget, fortælleren ejeren af dette pragt eksemplar, der lige nu er til salg på DBA.

Læs mere

Køb denne ikoniske Ellert på DBA – helt intakt!
27. oktober 2019

Køb denne ikoniske Ellert på DBA – helt intakt!

Du vil helt sikkert få ekstra opmærksomhed, når du kører en tur i denne ikoniske Ellert. De er efterhånden en sjældenhed på de danske veje – og i særdeleshed en så velholdt én af slagsen, som den Martin Jensen sælger på DBA. Du skal bare løfte låget – så er du klar til at tage en tur!

Læs mere

Dette skal du vide, inden du køber og sælger keramik
24. oktober 2019

Dette skal du vide, inden du køber og sælger keramik

Christian Jakobsen har købt knap 400 stykker keramik for omkring 100.000 kroner. Men han ville kunne sælge samlingen for langt mere.. Men hvad skal man kigge efter? Hvordan tjekker du, om keramik er noget værd? Få Christians bedste råd her.

Læs mere

Her finder du de fedeste (og billigste) Halloween-kostumer
10. oktober 2019

Her finder du de fedeste (og billigste) Halloween-kostumer

Er du også blandt dém, der synes, Halloween er en sjov tradition? Hvis du har børn, er den næsten ikke til at komme udenom. Uanset, er det en oplagt grund til at lave græskarsuppe, klæde sig sjovt ud og samles om rendyrket (u)hygge. Læs her, hvor du finder de fedeste og billigste Halloween-kostumer.

Læs mere

Vildt: Nu er endnu et piratskib sat til salg på DBA
30. september 2019

Vildt: Nu er endnu et piratskib sat til salg på DBA

Det har faktisk været sat til salg på DBA før. Og det er ikke fordi, køberen har fortrudt. Tværtimod faktisk. For da Rene solgte sit 8 meter lange piratskib til Greve Bibliotek sidste år, blev det sådan et hit, at der opstod en ny ide i Renes hoved. En ide, han nu har søsat. Så hvis du står og mangler et piratskib, så bør du læse med her.

Læs mere

Karsten Rees garagesalg: Disse ting kan jeg ikke få afsat!
29. september 2019

Karsten Rees garagesalg: Disse ting kan jeg ikke få afsat!

Selvom han er en af Danmarks rigeste erhvervsmænd, betyder det ikke, at Karsten Ree holder sig tilbage for at gøre en god handel. I weekenden solgte han ud på et privat garagesalg i Søborg – med flere ejendele tilbage fra DBA´s første tid. Er du interesseret i historiens vingesus, så har han også lige nu flere ting til salg på DBA. Se hvad, lige her.

Læs mere

LISTE: Disse Louis Vuitton-tasker er steget i værdi
19. september 2019

LISTE: Disse Louis Vuitton-tasker er steget i værdi

Tjek listen ud, klik her!

Læs mere

21-årige Karl lever af kunst på brugte sneakers
16. september 2019

21-årige Karl lever af kunst på brugte sneakers

Dine gamle sneakers kan få et nyt og bedre liv. Karl Faurholt begyndte at male på sko, da han var 16 år. I dag lever han af det og har sin egen butik i København. Han finder skoene brugt og udsmykker dem, så de bliver unikke - og efterspøgslen, den er stor.

Læs mere

Christian er kæmpe VW-fan! Nu sælger han fra samlingen
5. september 2019

Christian er kæmpe VW-fan! Nu sælger han fra samlingen

En ægte samler er altid på jagt. Det gælder også for Christian, der siden han for 9 år siden købte sin første VW, i dag har hele 15 biler stående i en gammel lade. Derfor må man også skille sig af med nogle af dem en gang imellem. Men især én bil, har han fortrudt salget af. Læs her hvilken.

Læs mere

Original, intakt engelsk telefonboks til salg
25. august 2019

Original, intakt engelsk telefonboks til salg

Den står intakt og har ikke været flyttet på i over 20 år. Et vaskeægte ikon og klenodie, som nu kan blive din: Den originale, røde telefonboks, der tog turen fra London til Hjallerup., men som ikke fik helt dén skæbne, som den var tiltænkt.

Læs mere

Køb dette næsten totalistandsatte VW Folkevognsrugbrød fra 1973
15. august 2019

Køb dette næsten totalistandsatte VW Folkevognsrugbrød fra 1973

Drømmer du om at eje en bil, der er både ikonisk, og som instinktivt får alle andres mundvige til at pege opad? Så skal du slå til nu. Dette pragteksemplar er nemlig til salg på DBA lige nu. Og det er på en måde Quentin Tarantinos skyld.

Læs mere

Sådan hjalp DBA Per med at flytte til Brasilien
11. august 2019

Sådan hjalp DBA Per med at flytte til Brasilien

For Per Kronvold er DBA ikke bare et online site til køb og salg af brugte ting. Han har både fundet et godt venskab her og tilmed også solgt og skabt sig et helt nyt hjem – på den anden side af jordkloden. Han har nemlig skiftet stegt flæsk og persillesovs ud med den brasilianske nationalret feijoada. En beslutning, der havde været meget vanskelig uden DBA, fortæller han.

Læs mere

Køb disse 8 ting og hold den VILDESTE børnefødselsdag for dit barn
7. august 2019

Køb disse 8 ting og hold den VILDESTE børnefødselsdag for dit barn

En børnefødselsdag skal være en sjov dag for alle og rigtig gerne én, dit barn kan huske. Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af det, uden at det behøver være en unødvendig stor omkostning, så kig på DBA efter nogle af disse ting. Så er du garanteret et brag af en børnefødselsdag, der nok skal få små hjerter til at hoppe af glæde.

Læs mere

Marianne og Amalie har succes - med hjælp fra DBA
28. juli 2019

Marianne og Amalie har succes - med hjælp fra DBA

Et tilfældigt møde, en fælles interesse og en god ide blev startskuddet for Marianne og Amalie, da de besluttede at starte podcasten Astropod. Et sted der, som navnet antyder, dyrker astrologi i jordhøjde – med hjælp fra DBA.

Læs mere

Til salg: Et telt og tre originale cirkusvogne Cirkus Zalmov
23. juli 2019

Til salg: Et telt og tre originale cirkusvogne Cirkus Zalmov

Drømmer du om at lave et ekstra anneks og din egen cirkusplads i baghaven? Komplet med vogne, telt og ægte savsmuldsstemning? Så har du muligheden nu, med disse tre originale cirkusvogne og tilhørende telt. Har du børnebørn, så bliver du årets stjerne, lover Frank, der netop har sat dem til salg.

Læs mere

Huskeliste til den perfekte strandtur
15. juli 2019

Huskeliste til den perfekte strandtur

Når den danske sommer først viser sig fra sin bedste side, kan det kun gå for langsomt med at få pakket håndklæde og badedyr. Sådan har de fleste af os det. Men hvad skal du pakke til den fejlfrie strandtur? Her får du den perfekte huskeliste – og et parråd, der gør det både nemmere og billigere.

Læs mere

Til salg: VW-camper til en BILLIG pris
12. juli 2019

Til salg: VW-camper til en BILLIG pris

Drømmer du om din helt egen surfer-van? Bare at laste den gamle VW-camper med surfbræt og våddragter, tænde for musikken, overnatte i bilen og køre ud mod havet? Så har du chancen nu. Du finder nok ikke et gammelt VW folkevognsrugbrød fra 1977 billigere – og her kan du sætte dit helt eget præg.

Læs mere

Det skal du vide, når du vil købe dit træ - brugt
24. juni 2019

Det skal du vide, når du vil købe dit træ - brugt

Kan man grave et træ op og flytte det? Kan man hente et træ hos en anden og plante det i sin egen have? Ja, det kan du. Og du kan tilmed spare penge på at gøre det. Men det kræver en lille smule forberedelse, hvis du vil sikre dig, at træet overlever på sigt. Her får du et par væsentligeråd, som du bør læse, inden du foretager købet.

Læs mere

10 børnemøbler, du bør købe brugt
21. juni 2019

10 børnemøbler, du bør købe brugt

At få børn og indrette sig med børn fremkalder en snert af nostalgi. Alene derfor er der faktisk flere børneting og -møbler, hvor det giver bedst mening at erhverve det brugt. Enten fordi de ikke længere findes i opdaterede versioner – eller fordi det simpelthen er historien i produktet, der vægter højest.

Læs mere

Det skal du vide, når du køber din hæk brugt
15. juni 2019

Det skal du vide, når du køber din hæk brugt

De fleste af os forbinder genbrugsguld med noget, der ligger hengemt i kælderen eller på loftet. Men har du for eksempel overvejet at opdatere din have ved at kigge brugt? En hæk kan være en ret bekostelig nyerhvervelse, så den kan du med fordel overveje at købe brugt. Her får du5 råd, der er værd at kende, hvis du overvejer at købe en brugt hæk.

Læs mere

Guide til køb og salg af Louis Vuitton brugt
10. juni 2019

Guide til køb og salg af Louis Vuitton brugt

Louis Vuittons monogram er blandt de mest efterstræbte logoer i verden. Taskeelskere på hele kloden drømmer om at få fingrene i de eksklusive beige og brune tern. Derfor er det måske ikke overraskende meget søgt på DBA. Men hvad skal du kigge efter, hvilke modeller er særligt eftertragtede – hvilke kan du måske endda tjene penge på at eje, og hvilke datakoder skal du kigge efter? Få svar på alt dette, her.

Læs mere