Drømmen om et friere liv blev realiseret af en gammel cirkusvogn fra DBA
9. juni 2019

Drømmen om et friere liv blev realiseret af en gammel cirkusvogn fra DBA

En farvestrålende isbutik med glade sommergæster, der køber forfriskninger fra lugen i en nostalgisk cirkusvogn – i baghaven, mens børnene leger, og lyden fra havet kun få meter væk blander sig med fuglefløjt. Det er næsten for idyllisk til at være sandt. Ikke desto mindre, så er det hverdagen for Michael Rosenblad og hans kone, der for tre år siden besluttede at sadle helt om. Igangsat af et spontant huskøb og en gammel cirkusvogn, de fandt på DBA.

Læs mere

10 Fars Dag-gaver til under 200 kroner
5. juni 2019

10 Fars Dag-gaver til under 200 kroner

Nu nærmer Fars Dag sig, og hvad skal man egentlig finde på? Fars dag deler dato med Grundlovsdag, og derfor kan den for mange nemt ryge i glemmebogen. Men det er der ingen grund til, for fædre bliver så glade, når de bliver værdsat. Og det behøver ikke være dyrt eller besværligt. Her får 10 gode gaveideer til Fars Dag under 200 kroner.

Læs mere

Husbåd til salg: Køb drømmen i Christianshavns Kanal
29. maj 2019

Husbåd til salg: Køb drømmen i Christianshavns Kanal

Drømmer du også om at bo midt i hjertet af København med Operaen og Papirøen som nabo, med vandkig midt i Christianshavns Kanal? Så er denne husbåd lige nu til salg. En bolig, der skiller sig ud fra mængden, og hvorfra du kan sejle ned og handle i Netto.

Læs mere

Her er 7 spiseborde, der trender lige nu
25. maj 2019

Her er 7 spiseborde, der trender lige nu

Et spisebord kan være centrum i rummet. Og det kan blende ind i resten af indretningen. Uanset hvordan vi foretrækker det, så er vores spisebord et samlingspunkt og et sted, som de fleste af os prioriterer. Og hvorfor ikke skifte det ud, hvis der er brug for lidt forandring? På DBA findes der et utal af varianter, her kommer top 7 over de mest populære netop nu.

Læs mere

De 7 bedste genbrugskøb på DBA lige nu
20. maj 2019

De 7 bedste genbrugskøb på DBA lige nu

Disse 7 ting giver bedre mening at købe i brugt version end som nye.

Læs mere

Nu kan du købe Thomas Eje's ikoniske, hvide el-klaver
15. maj 2019

Nu kan du købe Thomas Eje's ikoniske, hvide el-klaver

Indehaveren er måske nok mere ikonisk end selve klaveret, men ikke desto mindre er det ikke et hvilken som helst el-klaver, du kan erhverve dig lige nu på DBA. Den landskære entertainer Thomas Eje har nemlig et særligt af slagsen til salg, som du kan blive den nye ”Eje´r” af.

Læs mere

Hvor blev den af: Båndoptageren
13. maj 2019

Hvor blev den af: Båndoptageren

Den gode, gamle båndoptager er på mange måder et levn fra en svunden tid. Men de behøver faktisk ikke være outdatet af den grund. Tværtimod er mange af dem i høj kurs netop nu.

Læs mere

Foråret er på vej: 3 sjove udendørs-ting til børnene
10. maj 2019

Foråret er på vej: 3 sjove udendørs-ting til børnene

Er du klar til udendørsleg, når foråret kommer? Uanset om du overvejer en trampolin, en sandkasse eller et badebassin, så får du her et par vigtige råd og tips, som er gode at vide, inden du køber. Og jeg guider dig også til, hvor meget du sparer ved at købe disse tre ting på DBA.

Læs mere

9 måder at spare penge på brylluppet
6. maj 2019

9 måder at spare penge på brylluppet

At holde bryllup er en fest for livet, men også en bekostelig affære. Det løber hurtigt op og kan ende med at koste mange penge. Men faktisk er der flere punkter, hvor du med fordel kan bruge DBA og slippe for at tømme kontoen helt. Her får du 9 nemme måder til, hvordan du nemt sparer penge på brylluppet.

Læs mere

 Mors Dag-gaver til under 100 kroner
2. maj 2019

Mors Dag-gaver til under 100 kroner

Den anden søndag i maj er det Mors Dag, hvilket i år falder på den 12. maj. Traditionen tro skal du give en sød ting i gave, og det er uanset hvad en god anledning til at vise din mor, at du tænker på hende. Men hvorfor nøjes med en traditionel buket. Her får du 10 gaveideer til din mor, som alle kan fås på DBA til under 100 kroner – og som varer længe og viser, du holder af hende.

Læs mere

 Køb din egen Ellert fra 80erne til bare 7.000 kroner!
26. april 2019

Køb din egen Ellert fra 80erne til bare 7.000 kroner!

En opgraderet Christianiacykel? Denne lille trehjulede sag kan ”huse” en voksen og et barn. Samtidig kører du i tørvejr, og du må køre med almindeligt kørekort, men Ellerten fylder ikke mere end en knallert. Den er kategoriseret som motorcykel, men du får ikke mere fart på, end du ville få på cykelstien. Skal du have en Ellert? Lige nu er denne nemlig til salg.

Læs mere

Top 10: De mest populære brands på DBA
23. april 2019

Top 10: De mest populære brands på DBA

Nogle af de brands, der med på listen her er klassikere, som alle dage har været populære. Andre er helt nye. Her en liste over de ti brands, som flest mennesker dagligt søger efter blandt DBA’s mange annoncer. Måske du har noget, der skal sælges nu?

Læs mere

Lockheed jetfly til salg – eneste af sin slags i verden
20. april 2019

Lockheed jetfly til salg – eneste af sin slags i verden

Hvad kan man egentlig få ud af et spontant køb på DBA? En hel del, hvis du spørger Martin fra Helsinge, der sidste år gjorde sig et spontant køb af den mere ekstravagante slags. Et køb, der forvandlede et gammelt jægerfly til et kunstværk. Nu sælger Martin flyet igen – denne gang næsten 600.000 kroner dyrere, end da han købte det. Hvorfor det forholder sig sådan, kan du læse her.

Læs mere

Ikonisk Rock Truck mobilbar til salg
13. april 2019

Ikonisk Rock Truck mobilbar til salg

Rock Truck er en totalombygget veteranbrandbil fra 1968, der fungerer som professionel løsning til større events. Den er udsmykket med farvestrålende flammer og indtjente sig selv allerede første år, fortæller den nuværende ejer. Men nu skal den videre på nye eventyr. Måske med dig ved rattet?

Læs mere

Skal du tænde op under den gamle brandbil?
5. april 2019

Skal du tænde op under den gamle brandbil?

De fleste små drenge drømmer om brandbiler og blå blink. Men hvad hvis drømmen levere videre ind i voksenlivet? Her kan du erhverve dig en ægte tysk brandbil, der står, som da den kom fra fabrikken i 1977 – og der er mange anvendelsesmuligheder. Uanset hvordan, du drømmer om at bruge den, så vil den være et eminent blikfang.

Læs mere

Skal du ud og cruise i denne sjældne Ford Thunderbird?
3. april 2019

Skal du ud og cruise i denne sjældne Ford Thunderbird?

Hånden på rattet, musik i radioen, duften af læderindtræk, en svag brummen og den åbne landevej forude. Vi er nok flere, der har forestillet os en tur i amerikanerbil langs Route 66, Main Street of America sådan. Men du behøver faktisk ikke at tage til USA. Lige nu er denne Ford Thunderbird nemlig til salg på DBA. Og om lidt kommer sommeren til Danmark.

Læs mere

DBA’s dyreste konfirmationskjole kan blive din nu
29. marts 2019

DBA’s dyreste konfirmationskjole kan blive din nu

Det kan godt være, den ligger i den dyre ende, men Frejas konfirmationskjole er både en one-of-a-kind, den er håndlavet – og så er prisen halveret lige nu på DBA. Så selvom det er en eksklusiv kjole, kan du faktisk erhverve dig en skræddersyet drøm til omtrent samme beløb, som en nyindkøbt Lily-model vil koste.

Læs mere

Sådan rydder du op med Marie Kondo
21. marts 2019

Sådan rydder du op med Marie Kondo

Vi er nok mange, der kender det: Uanset, hvor meget vi rydder op, så får rodet sneget sig ind på os igen. Måske derfor har japanske Marie Kondos oprydningstrend spredt sig som en steppebrand gennem det meste af verden. Læs med her, hvor du får at vide, hvad Marie Kondos principper går ud på, og hvor brugbart og ikke mindst indtjenende det har været for Signe.

Læs mere

Autocamperens Rolls Royce er til salg på DBA
19. marts 2019

Autocamperens Rolls Royce er til salg på DBA

Hvem drømmer ikke om at starte bilen og bare køre ud i det blå? Uden fastlagt destination og med en komfort, der kan matche selv et fire-stjernet hotel. Nu er denne autocamper til salg på DBA – og der er ikke sparet på noget.

Læs mere

Charmerende food truck kan nu blive din
15. marts 2019

Charmerende food truck kan nu blive din

Den ligner noget, Postmand Per kører i – og måske derfor er det svært, ikke at smile, når man ser den, fortæller ejeren. Den fine, røde food truck har kun vakt glæde, men nu er det på tide, at den finder en ny ejermand.

Læs mere

Købte spontant et jagerfly på DBA – nu tjener det et ganske andet formål
1. marts 2019

Købte spontant et jagerfly på DBA – nu tjener det et ganske andet formål

Martin købte spontant et jagerfly på DBA – nu er det et kunstobjekt til ære for Dansk Flygtningehjælp

Læs mere

Til salg: Ikonisk, engelsk telefonboks i støbejern
12. februar 2019

Til salg: Ikonisk, engelsk telefonboks i støbejern

England er kendt for mange ting. Pubber, pints, Shakespeare, High Tea og den ikoniske, røde telefonboks. Sidstnævnte kan nu blive din, for Martin fra Nykøbing Sjælland har nemlig sat sin til salg.

Læs mere

Nu kan du køre som Batman - hvis du tør
4. februar 2019

Nu kan du køre som Batman - hvis du tør

Drømmer du også om at være flyvende på vejene med en bil, der får de andre til at blegne, og som ville være Batman værdig? Denne Chevrolet Corvette har været brugt i både reklamefilm og baneløb. Nu kan den blive din. Men du skal kunne tåle opmærksomhed og rå muskelkraft. For det er en bil, der bider fra sig.

Læs mere

Guide: Køb brændeovnen brugt
31. januar 2019

Guide: Køb brændeovnen brugt

Nogen mener, at brændeovnsejere har øget livskvalitet. Sikkert er det i hvert fald, at en stille stund foran flammerne er både meditativ og giver ro i sindet. Vi nærmer os en årstid, hvor det giver ekstra god mening at slå benene op og varme os indendørs. Og hvorfor ikke gøre det foran brændeovnen? Læs med her, hvad du skal være opmærksom på, hvis du køber ovnen brugt – hvilket du sparer gode penge på!

Læs mere

Nyt år – nyt job? 10 muligheder på DBA for at blive selvstændig
25. januar 2019

Nyt år – nyt job? 10 muligheder på DBA for at blive selvstændig

Drømmen om at gøre noget andet, skabe et nyt arbejdsliv og bestemme selv – den kender mange af os. Ofte kan årsskiftet være en god mulighed for at gøre noget ved det. Går du også og drømmer om at skifte branche og endda gå selvstændig, så du kan styre din egen tid, så er der faktisk god mulighed for det, hvis du søger på DBA. Se bare her.

Læs mere