Susan køber kun gaver, der er brugte
22. januar 2019

Susan køber kun gaver, der er brugte

Har du overvejet at give gaver brugt? Og at ønske dig gaver brugt? For 29 årige Susan blev julen 2018 første gang, hvor hun tog skridtet fuld ud og udelukkende købte alle gaver til familie og venner brugt. Hvorfor hun tog springet - og hvordan familien reagerede, kan du læse her.

Læs mere

Lauras brudekjole har haft tre ejere – skal du være den næste?
14. januar 2019

Lauras brudekjole har haft tre ejere – skal du være den næste?

Traditionen med noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt er for de fleste stadigt gældende, når de skal giftes. Og hvorfor ikke lade brudekjolen udgøre den brugte ting? Det gjorde Laura, der ikke bare var kjolens 3. ejermand, men nu sælger hun den igen. Skal du være kjolens fjerde, lykkelige ejer?

Læs mere

Køb denne Mercedes Unimog brandbil
8. januar 2019

Køb denne Mercedes Unimog brandbil

Elsker du også gamle, originale biler. Så skal du ikke snyde dig selv for at læse med her. Ikke bare kan denne særlige brandbil fra 1969 blive din. Ejeren har også en helt speciel hobby, der involverer et par meget ikoniske biler, som du måske kan genkende?

Læs mere

Lars Kristian har den perfekte man-cave
3. januar 2019

Lars Kristian har den perfekte man-cave

Hvor mange mænd drømmer mon ikke om et sted, hvor de kan slappe af fra hverdagens stress og jag. Et sted, hvor de kan være helt sig selv, uden konen eller kæresten kommer og forstyrrer hele tiden. Sådan et sted har Lars Kristian. Han har nemlig brugt flere år på at indrette sin garage til den perfekte man-cave – kun med køb og interiør fra DBA.

Læs mere

Husbåd til salg i KBH K med udsigt over kanalen
18. december 2018

Husbåd til salg i KBH K med udsigt over kanalen

Var det noget med din egen husbåd midt i et af Københavns mest eftertragtede områder? Ejerne af denne husbåd har nemlig besluttet at sælge. Ikke på grund af deres lille dreng på 2 måneder og heller ikke, fordi Andrea lider af søsyge. Hverken baby eller bølgegang kan få dem væk. Faktisk bliver I næsten naboer. De har nemlig købt en ny husbåd. Tre bådpladser væk.

Læs mere

De ti dyreste sko på DBA lige nu
16. december 2018

De ti dyreste sko på DBA lige nu

Selvom de fleste af skoene her koster det samme som en weekendtur til London, så kan det faktisk godt svare sig at købe dem. I hvert fald, hvis man er til lækkert designerfodtøj i tidsløst design. Fælles for de ti dyreste par sko på DBA lige nu er nemlig, at de godt nok er dyre – men ikke SÅ dyre, som hvis du skulle købe dem fra ny.

Læs mere

På udkig efter en elbil til dit barn? Vi guider dig til købet
5. december 2018

På udkig efter en elbil til dit barn? Vi guider dig til købet

Elbiler til børn er populære og med rette. Det er et sjovt og lærerigt legetøjskøretøj, som vil falde i god jord hos de små i familien. De elektriske biler, som er drevet af et genopladeligt batteri, er en kilde til timer fyldt med leg. Men hvad skal du være opmærksom på, inden du køber? Og har du overvejet at finde de må biler brugt – der er nemlig penge at spare! Præcist hvor meget, og hvad du skal vide, når du køber elbilen, guider vi dig til, her!

Læs mere

De mest eftertragtede legesager på DBA lige nu
2. december 2018

De mest eftertragtede legesager på DBA lige nu

Har du bunker af brugt legetøj liggende, der egentlig mest bare ligger og samler støv? Måske er det på tide at få ryddet op og gøre plads til nyt. Her kan du se en oversigt over de ti mest søgte ting i legetøjskategorien på DBA. Hvis du ligger inde med noget fra listen her, så er det nu, du skal sætte til salg.

Læs mere

På besøg hos genbrugselskeren, Celine
12. november 2018

På besøg hos genbrugselskeren, Celine

Celine Hallas hjem er en oplevelse for alle sanser. Hun indretter sig med alle regnbuens farver, giver ikke en tøddel for tidens trends og har købt brugt til sit hjem på DBA lige så længe, hun kan huske. Det er der især én årsag til. Læs her hvorfor.

Læs mere

Sådan vælger du det rigtige regntøj til børn
11. november 2018

Sådan vælger du det rigtige regntøj til børn

Regntøj skal holde dit barn tørt, når de er i institution. Og så skal det være behageligt at være i. Men kender du institutionernes ønsker til barnets beklædning i efterårets regn og rusk? Og hvad skal du kigge efter, når din lille guldklump skal have rengtøj? I denne artikel får du gode råd til at købe regntøjet til dit barn, brugt! Sådan sparer du nemlig samtidig penge.

Læs mere

96 årige Inger Marie har købt hele sit hjem på DBA
4. november 2018

96 årige Inger Marie har købt hele sit hjem på DBA

Da Inger Marie på 96 år skulle genhuses, var opgaven utopisk for hende. Samtidig ønskede hun en ny indretning i sit hjem. Hendes nabo, Christian, fik med hjælp fra DBA købt, hentet og skabt et nyt og tidssvarede hjem for bare 9.000 kroner i alt. Et hjem, kun med møbler og inventar fundet på DBA.

Læs mere

Køb Tinas cirkusvogn. Så tager hun i stedet børnebørnene med i manegen
2. november 2018

Køb Tinas cirkusvogn. Så tager hun i stedet børnebørnene med i manegen

Er du vild med klovne, tryllekunstnere og trapezer, drømmer du om ekstra plads og mere frihed? Så kan du købe Tinas cirkusvogn. Den er totalistandsat og lige til at flytte ind i. Hun håber, den lander et godt sted, særligt på grund af hendes børnebørn. Hvorfor, kan du læse her.

Læs mere

Hvor blev den af: Lavalampen
19. oktober 2018

Hvor blev den af: Lavalampen

Har du været barn eller ung i slutningen af 1980'erne og op gennem 1990'erne, så kender du alt til lavalampen. Du har med stor sandsynlighed nok haft mindst én selv. I de senere år er der opstået en øget interesse for "retro"-elektronik og herunder også de mere finurlige ting af slagsen, fordi det er blevet såkaldt ”kitsch”.

Netop lavalampen, som mange nok spåede en endegyldig død for år siden, har den seneste tid fået en ny tendens-dyrkelse. Stadig mest på børne- og ungdomsværelser hvor den lige nu oplever stor popularitet.

Læs mere

 Jacqueline tabte sin vielsesring i havet, men fik hjælp via DBA
13. oktober 2018

Jacqueline tabte sin vielsesring i havet, men fik hjælp via DBA

Har du også prøvet at miste et smykke, måske endda din vielsesring? Fortvivl ej.Det sker langt oftere, end man skulle tro, og der er rent faktisk hjælp at hente på DBA.

Læs mere

Mød en genbrugselsker: Både Chili og hunden foretrækker genbrug
4. oktober 2018

Mød en genbrugselsker: Både Chili og hunden foretrækker genbrug

Hendes bedste genbrugshandel er den store lædersofa, der var et regulært scoop, og så har hun noget med gamle, smukke glas. 24-årige Chili er en ægte genbrugselsker, og hendes hjem består udelukkende af genbrugsting, hun har fundet på DBA. Helt ned til de mindste nipsting.

Læs mere

Nu kan du købe ren Olsen Banden-nostalgi: Citroën HY fra 1971
1. oktober 2018

Nu kan du købe ren Olsen Banden-nostalgi: Citroën HY fra 1971

Kender du nogen, der kunne give denne smukke Citroën HY fra 1971 et godt liv som Food truck, eventbil, kaffebar, vaffelbil eller noget helt tredje? Så læs lige med her; Eriks røde, gamle, charmerende bil kan eftersignede sælge ALT!

Læs mere

Guide til køb af cykelhjelm til børn
26. september 2018

Guide til køb af cykelhjelm til børn

Når du cykler med børn, skal de naturligvis også have cykelhjelm på. Det ved vi alle sammen. Men hvordan skal hjelmen egentlig sidde? Hvilken cykelhjelm er bedst, og hvad skal du kigge efter, hvis du overvejer at finde den brugt? Læs guiden, her!

Læs mere

Fly til salg på DBA: Ejeren lider af højdeskræk
24. september 2018

Fly til salg på DBA: Ejeren lider af højdeskræk

Kan man være pilot og lide af højdeskræk?

’Ja’, hvis du spørger David Nyhjem, der netop har sat sit UL-fly til salg på DBA. Når man først har svævet over skyerne én gang, er det svært ikke at blive bidt af det, mener han. Også selvom man har højdeskræk. Læs her, hvorfor en tur i Rundetårn er meget sværere for David end en tur i hans røde UL-fly.

Læs mere

Charmerende og billig autocamper til salg
1. september 2018

Charmerende og billig autocamper til salg

Den sætter ramme om hyggen. Man kan ikke skynde sig i den. Og det er netop pointen med denne Hanomag/Mercedes autocamper, der lige nu er billigt til salg på DBA. Den kræver en kærlig hånd, men så får du også en sjældent elsket veteranbil, fuld af nostalgi – fri for snobberi.

Læs mere

Værd at vide, når du vil købe en racercykel
29. august 2018

Værd at vide, når du vil købe en racercykel

Hvis du også drømmer om at suse af sted over asfalten på en racercykel, men ikke helt synes, finanserne er til det, så skal du måske overveje at kigge brugt. Der kan være rigtig mange penge at spare. Blot du er opmærksom på følgende ekspertråd.

Læs mere

Institutionsstart på budget
26. august 2018

Institutionsstart på budget

De fleste forældre kender godt sedlen. Den dér huskeliste fra barnets institution, hvor der står, hvad lille Ada Marie skal have med, når hun møder næste gang. Og de fleste kan nok også genkende sveddråberne på panden, når de begynder at regne udgifterne sammen. Det kan nemt løbe op. Men har du overvejet at tjekke listen af efter en gennemgang på DBA? Her guider vi dig til, hvor mange penge du sparer ved at gå på DBA.

Læs mere

Vil du være din egen chef? Tjek disse erhverv på DBA
6. august 2018

Vil du være din egen chef? Tjek disse erhverv på DBA

Sommeren ruller ind over Danmark, og feriestemningen har godt fat i de fleste. Men måske går du og drømmer om at skrifte branche? Har du overvejet at kigge på DBA i stedet for jobbørsen? 

Læs mere

Sjælden Porsche 911 netop solgt på DBA: Derfor er den så populær
23. juli 2018

Sjælden Porsche 911 netop solgt på DBA: Derfor er den så populær

Det kan godt være, forklaringen er nørdet, men den er god nok: Der er nemlig særligt én speciel grund til, at denne Porsche er sjælden, noget ud over det sædvanelige. Hvad det er, kan du blive klogere på, her.

Læs mere

Køb dig til ultimativ frihed med DBA's dyreste autocamper
11. juli 2018

Køb dig til ultimativ frihed med DBA's dyreste autocamper

Frihed til at opleve. Hvem vil ikke gerne have det? Køber du Helles Mercedes autocamper, der lige nu er DBA's dyreste, så er det lige præcis, hvad du får!

Læs mere

Bil til salg: Skal du på surferferie til sommer?
1. juli 2018

Bil til salg: Skal du på surferferie til sommer?

Drømmer du om vind i håret, følelsen af frihed og en surferferie med brættet bagpå og horisonten forude? Så er det måske Runes Doka VW pick-up, du skal have? Bilen har dog en HELT anden fortid. Læs her hvilken.

Læs mere