Nu kan du købe cirkusdirektørens cirkusvogn
26. juni 2018

Nu kan du købe cirkusdirektørens cirkusvogn

Det er ikke så tit, man får muligheden for at bo i en vaskeægte cirkusvogn. Men det kan du nu, for denne unikke cirkusvogn er sat til salg på DBA. Se her, hvad sådan en vogn indeholder.

Læs mere

Mød supersælgeren Karina Nissen, der har 519 ting til salg
17. juni 2018

Mød supersælgeren Karina Nissen, der har 519 ting til salg

Karina Nissen er en vaskeægte supersælger på DBA. Hun har i skrivende stund mere end 500 annoncer. Hun har nemlig intet mindre end syv børn! Og det er dem, der er skyld i hendes mange ting til salg. Her kan du læse, hvad hendes bedste råd til et vellykket salg er.

Læs mere

HAR DU RÅD: Her er DBAs dyreste båd
10. juni 2018

HAR DU RÅD: Her er DBAs dyreste båd

Lige knap 3 millioner kroner. Så meget skal du hoste op med, hvis du vil købe Leons båd, der lige nu er den dyreste båd til salg på DBA. Men så får du også noget helt i særklasse. Læs med her, hvis du er til det ypperste inden for både.

Læs mere

Nyd sommeren som issælger i gammel, original cirkusvogn
3. juni 2018

Nyd sommeren som issælger i gammel, original cirkusvogn

Hvad skulle det være? En cirkus-is med ekstra krymmel? Cirkus Arena sælger denne gamle, originale cirkusvogn beklædt i fuld mahogni, og den er perfekt til sommerens mange arrangementer. Tag den med på festival, lav din egen kiosk, hav den stående til årets bryllup – mulighederne er uendelige.

Læs mere

Top 15: Disse ting leder folk efter lige nu
24. maj 2018

Top 15: Disse ting leder folk efter lige nu

Nogle gange kan man godt føle, at det gamle habengut, du har stående derhjemme, nok ikke er noget særligt værd. Men det er det. Og lige nu er der op til flere ting, som folk søger amok efter på DBA. Nye tal fra DBA viser hvilke femten ting, der den seneste måned er blevet oprettet flest søgeagenter på.

En søgeagent har den funktion, at du sætter DBA til at holde øje med de ting, du venter på kommer til salg på DBA. Du får en mail, så snart tingen er blevet sat til salg.

Læs mere

De 10 vildeste både til salg på DBA lige nu
6. maj 2018

De 10 vildeste både til salg på DBA lige nu

Foråret er i gang, og sommeren ånder os i nakken. Det er tid til lange dage i solen, og hvorfor ikke bruge dem på vandet? Drømmer du om en ultra lækker båd – og har du pengebeholdningen i orden – så giver vi dig her de 10 vildeste både til salg på DBA lige nu.

Læs mere

Bolette og Jimmi fra 'Nybyggerne' vil leve drømmen - og den starter på DBA
31. marts 2018

Bolette og Jimmi fra 'Nybyggerne' vil leve drømmen - og den starter på DBA

Bolette og Jimmi, der lige nu er kendt fra TV-programmet ’Nybyggerne’, vil købe en brugt autocamper på DBA og køre ud i det blå med deres tre børn. De drømmer om mere nærvær og omtanke i stedet for fastlåste familiemønstre og unødigt karriereræs. Og første skridt på vej mod drømmen er faktisk allerede taget.

Læs mere

10 både til under 20.000 kroner du lige kan købe på DBA
27. marts 2018

10 både til under 20.000 kroner du lige kan købe på DBA

Sommeren venter lige rundt om hjørnet, og for mange sætter det skub i drømmen om en båd og livet på vandet. Og det behøver ikke være en urealistisk dyr drøm, selvom vi ofte opfatter det sådan. På DBA er der lige nu 2.346 både til salg for under 20.000 kroner. Her præsenterer vi dig for 10 af dem, der helt sikkert vil give din sommer masser af søgang.

Læs mere

10 perfekte brudekjoler til under 2.000 kroner på DBA!
22. marts 2018

10 perfekte brudekjoler til under 2.000 kroner på DBA!

Bryllupssæsonen er lige rundt om hjørnet, og én af de poster, du ikke kommer udenom, er kjolen. De findes i et hav af udformninger og prisklasser, men oftest er de meget bekostelige. Sådan behøver det nu ikke være. På DBA er der lige nu 1.121 brudekjoler til salg under 1.999 kroner. Her ser du 10 udvalgte.

Læs mere

Disse ti finurligheder kan du købe på DBA lige nu
8. marts 2018

Disse ti finurligheder kan du købe på DBA lige nu

Var det noget med en fuldfed alligator-komplet med skudhul, Elvis originale autograf eller måske en Zippo-lighter fra Vietnamkrigen? På DBA bliver der hver dag sat hundredevis af ting til salg, nogle mere ualmindelige end andre. Her er ti finurlige ting, du lige nu kan købe.

Læs mere

2 på tur: Køb Johnnys smørgule sommerdrøm
7. marts 2018

2 på tur: Køb Johnnys smørgule sommerdrøm

Sort, sølv og mørkeblå. Det er typisk de farver, som pryder bilerne i Danmark. Alene af den grund vækker det ekstra meget opmærksomhed, når Johnny Lauritzen kommer kørende forbi i sin unikke bil.

Bilen er knald gul, og for at det ikke skal være løgn, har han fået malet den tilhørende campingvogn i samme farve. Og hvis det ikke er nok farve, så kan jeg da også lige fortælle, at hans anden bil i garagen er guld!

Læs mere

Her er DBAs dyreste brudekjole
2. marts 2018

Her er DBAs dyreste brudekjole

Er det overilet at købe sin brudekjole en måned efter, man er blevet friet til? At give 33.000 kroner for den og få butikken til at holde ekstraordinært åbent? Ikke for Thilde, der fik sin brudekjole, præcis som hun ønskede. Den laves ikke mere – og nu kan den også blive din

Læs mere

Disse 10 ting til børn blev sat mest til salg i 2017
24. februar 2018

Disse 10 ting til børn blev sat mest til salg i 2017

Vugger, barnevogne og tremmesenge er blandt andet nogle af de børneting, som blev sat mest til salg på DBA i 2017.

Læs mere

Guide: Gør hele familien vinterklar med rabat
14. december 2017

Guide: Gør hele familien vinterklar med rabat

Læs hvor meget du sparer på at købe diverse ting til vinteren brugt! Det kan i den grad betale sig!

Læs mere

Hvor blev den af? - Vandsengen
11. december 2017

Hvor blev den af? - Vandsengen

Mange trends har det med at gå i ring. Mens andre helt forsvinder…husker du vandsengen? Hvad blev der egentlig af den – og hvorfor var den så populær i 1980'erne?

Læs mere

8 brugte børneting, du kan give i gave
2. december 2017

8 brugte børneting, du kan give i gave

Brugte gaver til børn. Kan man det? Ja, det giver ligefrem rigtig god mening. Brugte gaver er nemlig ikke et valg, man tager, hvis man er ligeglad. Det er omtanke, omsorg – og god stil.

Læs mere

Invitér fortiden med til jul – vi guider dig til det mest nostalgiske julepynt
30. november 2017

Invitér fortiden med til jul – vi guider dig til det mest nostalgiske julepynt

Julepynt emmer af nostalgi og minder. Derfor bør du netop kigge brugt, når du skal købe julepynt. Her får du den helt rigtige charme, endda til en brøkdel af prisen. Måske du ligefrem kan genskabe barndommens magi.

Læs mere

Så mange tusind kroner sparer du på at købe designertasken brugt!
28. november 2017

Så mange tusind kroner sparer du på at købe designertasken brugt!

I denne artikel får du svaret på, hvor mange penge du sparer på at købe designertasken brugt, og samtidig guider vi dig også til, hvilke designertasker, der egner sig bedst til at blive købt brugt.

Læs mere

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt
16. november 2017

Liste: Babyudstyr, som er oplagt at købe brugt

Det er dyrt at få børn. Det kan alle, der har erfaringen, skriver under på. Og der er meget udstyr, som skal erhverves, når man får en lille ny. Men meget af det giver heldigvis bedst mening at starte med at kigge efter brugt. Læs med her hvorfor, og hvad du skal være opmærksom på.

Læs mere

7 seje denim-tendenser, du bør købe brugt
9. oktober 2017

7 seje denim-tendenser, du bør købe brugt

Denim er en klassiker i de fleste menneskers garderobe. Både for mænd og kvinder. Måske fordi denim er et af de mest slidstærke materialer i modeindustrien som desuden kun bliver pænere og mere anvendeligt over tid. Af samme årsag er netop denim en oplagt ting, at søge efter brugt. Og at der tilmed ofte er penge at spare, skader jo heller ingenting.

Læs mere

8 vinterjakketrends - der egner sig bedst brugt
29. september 2017

8 vinterjakketrends - der egner sig bedst brugt

Her er 8 vinterjakker, som trender her til vinter, og som gør sig bedst, brugt!

Læs mere

Tips til køb og behandling af brugt Lego
24. september 2017

Tips til køb og behandling af brugt Lego

Hvad skal du kigge efter, når du køber brugt Lego? Hvordan rengør du Legoklodserne bedst? Og er det måske på tide, at du selv får kigget loftet efter for de populære klodser? Få svar på alt dette med denne guide.

Læs mere

Ti trendy genbrugsmøbler til SU budgettet
18. august 2017

Ti trendy genbrugsmøbler til SU budgettet

Flere af disse møbler er langt mere populære i brugt stand end fra ny. Og meget billigere.

Læs mere

5 råd til køb af brugt trampolin
16. juli 2017

5 råd til køb af brugt trampolin

En trampolin er god træning. Den giver lejlighed til at komme ud og røre sig – og så er det samtidigt sjovt. Der er dog flere ting at tænke på, hvis du gerne vil købe en brugt trampolin til haven. Her får du mine 5 råd.

Læs mere

Shop genbrugsguld fra sommerhuset uden at løfte en finger
6. juli 2017

Shop genbrugsguld fra sommerhuset uden at løfte en finger

Shopper du fra sommerhuset? For de fleste er sommerhus lig med stilhed, ro og fordybelse, familiehygge, leg og lange dovne morgener. Altså ikke lige umiddelbart dét, som typisk karakteriserer en shoppetur. Men du kan faktisk godt shoppe lokalt helt uden, at du behøver forlade matriklen – og her viser jeg dig hvordan.

Læs mere