Unikt på DBA: Dodge Ram 2500
19. november 2021

Unikt på DBA: Dodge Ram 2500

Blinklys og brummen. Det får du alt sammen med i prisen, hvis du køber denne Dodge Ram 2500, som er til salg lige nu. Et monster af en bil, som larmer, lyser og kaster med mudder, hvis du udfordrer den med bakker og smattet terræn.

Læs mere

Unikt på DBA: En pimpet Honda Del Sol
5. november 2021

Unikt på DBA: En pimpet Honda Del Sol

Der er fuld volumen på Glenns bil: Den kan spy ild, den kan brumme som den største bjørn i skoven, og så kan den tilmed prale af et lydanlæg, som kan overdøve de førstnævnte ting. Glenn har nemlig kastet et 30.000 kroners lydanlæg ind i sin ombyggede bling-og-blær-bil. Nu er han dog klar til at give nøglerne videre. Bilen er sat til salg på DBA.

Læs mere

På besøg hos genbrugselskeren Frederikke
2. november 2021

På besøg hos genbrugselskeren Frederikke

Tæppe på altanen og en gammel hat som pude i sofaen. Frederikkes Christianshavnerlejlighed er helt sin egen, og så er den fyldt med genbrugsfund. Du kan høre om Frederikkes mange besparelser og se hendes nøje udvalgte genbrugskup i videoen her.

Læs mere

Hvor bæredygtig er Karsten Ree? Vi stikker til rigmanden
27. oktober 2021

Hvor bæredygtig er Karsten Ree? Vi stikker til rigmanden

’Der ryger dæleme noget sprut igennem, når sådan en bil får tæsk. Så bruger den en liter i minuttet’, fortæller Karsten Ree om sin bil, som han godt ved har en meget forkert ”opførsel”. I hvert fald i miljøøje med.

DBA fylder 40 år, og i den anledning har avisen inviteret sig selv indenfor hos rigmanden og grundlæggeren.

Læs mere

Unikt på DBA: Sammenklappelig knallert
22. oktober 2021

Unikt på DBA: Sammenklappelig knallert

Tænk på en gammel knallert. De fleste tænker nok på en Puch Maxi, men i dette tilfælde er det en Honda, vi vil lede dine tanker over på. En helt speciel knallert med kultstatus er nemlig til salg på DBA.

Læs mere

Unikt på DBA: Tinyhouse med fortid i cirkus
8. oktober 2021

Unikt på DBA: Tinyhouse med fortid i cirkus

Er du vild med Dannebrog, verdens ældste nationalflag? Nu har du muligheden for at bo i ét stort Dannebrogsflag. Næsten. En cirkusvogn i rød og hvid er nemlig kommet til salg på DBA. Så bliver det nok ikke mere nationalt end dét. Men vognen kan meget mere; den har et særligt fokus på bæredygtighed.

Læs mere

På besøg hos genbrugselskeren Jonas
21. september 2021

På besøg hos genbrugselskeren Jonas

Vinduer til at adskille rum. Det er jo så moderne. Hjemme hos Jonas er hele tre indervægge udsmykket med gamle vinduer, og ét af vinduerne bruges nærmest som et maleri. Kom med indenfor hos genbrugselskeren Jonas, der særligt har fokus på at give gamle ting en ny funktion.

Læs mere

Unikt på DBA: Militær Geländewagen til alt slags terræn
10. september 2021

Unikt på DBA: Militær Geländewagen til alt slags terræn

På DBA er der lige nu en bil til salg, som kan køre over træstammer. Og det er ikke en traktor. Det er en særlig terrængående bil, som har tilhørt militæret, og som derfor gemmer på en masse historie.

Læs mere

På besøg hos en genbrugselsker: Anne
31. august 2021

På besøg hos en genbrugselsker: Anne

I denne video er du inviteret indenfor i et stråtækt bondehus, som rummer Anne, manden og sønnen Bille. Et hjem, hvor 98 procent af indretningen er genbrugsfund, og hvor selv planterne er købt brugte.

Læs mere

Unikt på DBA: Mr. Beans bil med lænestol på taget
27. august 2021

Unikt på DBA: Mr. Beans bil med lænestol på taget

Han hader trehjulede biler, og han maler med kanonslag. Mr. Bean er en spøjs fætter, og det samme gælder hans bil, der blandt andet er låst med en hængelås. Og nu kan det finurlige køretøj blive dit inklusiv hængelås. Kasper har sat en tro kopi af Mr. Beans bil til salg på DBA. En helt igennem gennemført bil.

Læs mere

Unikt på DBA: Eventyrlig lastbil søger nye naturoplevelser
13. august 2021

Unikt på DBA: Eventyrlig lastbil søger nye naturoplevelser

Der er kommet noget ganske særligt til salg på DBA: En bil, der er en blanding af en lastbil og en camper. Det giver den visse fordele, og dem kan du høre om og se i videoen.

Læs mere

På besøg hos 70’er-genbrugselskeren Isabella
3. august 2021

På besøg hos 70’er-genbrugselskeren Isabella

Hvidt, hvidt og hvidt. Stylisterne i boligprogrammer er ofte enige om, at alle vægge og lofter skal males hvide, så snart et gammelt hjem skal renoveres. Den beslutning smerter hver gang Isabella, der i dag bor med et hvidt loft, som hun langt hellere havde haft beholdt i den originale træfarve – hvis beslutningen havde stået til hende. Velkommen indenfor hos den 70’er-glade genbrugselsker, Isabella.

 

Læs mere

Unikt på DBA: Original 1969 Camaro RS SS
30. juli 2021

Unikt på DBA: Original 1969 Camaro RS SS

Rolf købte denne gamle amerikaner for at ombygge den. Men efter et halvt år har han ikke rørt en finger på bilen. Det kan han ikke få sig selv til. For det handler ikke om penge eller om tid. Det handler om respekt for gamle biler.

Læs mere

Unikt på DBA: Hammerhajen søger ”rig onkel”
16. juli 2021

Unikt på DBA: Hammerhajen søger ”rig onkel”

Den Blå Planet håber man, at Den Blå Avis kan komme akvariet til undsætning. Den Blå Planet er nemlig i økonomisk bekneb efter en lang corona-lockdown, og derfor har fiske-Zoo’en nu sat otte af deres mest populære væsner til salg på DBA. Som et råb om hjælp og et håb om penge.

Læs mere

Unikt på DBA: Sæt strøm til din EM-stemning
2. juli 2021

Unikt på DBA: Sæt strøm til din EM-stemning

Den er i formidabel god stand, det er blandt de første modeller udbudt på markedet, og så er den i dag så gammel, at den repræsenterer nostalgi. Dansk nostalgi. Vi har fået en Ellert til salg på DBA!

Læs mere

På besøg hos en genbrugselsker - Helle fra Esbjerg
22. juni 2021

På besøg hos en genbrugselsker - Helle fra Esbjerg

En væg spækket med brødkurve, tre vaser som kæresten ikke bryder sig om, og et hjem med flere planter end sokker. I denne video kan du komme med hjem til Helle, som slår dørene op til sit hjem, der består af et væld af genbrugsfund. Ja selv rullegræsset i haven er genbrug.

Læs mere

Unikt på DBA: T1’er fra 1970 i tip top stand
18. juni 2021

Unikt på DBA: T1’er fra 1970 i tip top stand

En Sambabil fra 1970. En bil, der kører på de brede strande langs vestkysten med surfbræt på taget. Man skulle tro, at sådan en bil, der er bygget til at være tæt på havsalt og sand – og som er så gammel – var i en ret slidt stand. Men det er ikke tilfældet for John og Birgits T1’er, som er til salg lige nu på DBA. Deres bil er i den bedste stand, den kan være i. Simpelthen. Se selv efter i videoen.

Læs mere

På besøg hos en genbrugselsker - Lise på Frederiksberg
8. juni 2021

På besøg hos en genbrugselsker - Lise på Frederiksberg

’Nu passer du godt på hende’. Man plejer at sige, at når man giver en gave, kan man ikke bestemme, hvorvidt gavemodtageren bruger tingen. Men da Lise købte et billede på DBA, var det tydeligt, at ejeren ville sikre sig, det kom i gode hænder hos Lise, for ejeren gjorde noget ganske specielt.

Læs mere

Unikt på DBA: Oppustelig hal sælges for 1 krone
4. juni 2021

Unikt på DBA: Oppustelig hal sælges for 1 krone

Fire strømper uden fod, en tomat så rød som blod og en fem år gammel boble hal kan du få, for én krone. Så det er bare om at slå til. Køge Kommune sælger ud på DBA.

Læs mere

Unikt på DBA: Specialbygget Opel Kadett
21. maj 2021

Unikt på DBA: Specialbygget Opel Kadett

Nu har du muligheden for at høre en Opel Kadett brumme, som den aldrig har brummet før. Bennys gule og sorte bil har nemlig fået tilsat så mange komponenter, at den kan køre det vildeste ræs.

Læs mere

Unikt på DBA: Hestevogn
7. maj 2021

Unikt på DBA: Hestevogn

Hvem har 80 hestevogne uden at eje en eneste hest? Det har Svend Åge. Hans passion er ikke heste, men de nostalgiske kareter. Som han selv istandsætter. Nu er han villig til at gå af med en af de mest betydningsfulde vogne, og den kan du se i videoen, her.

Læs mere

Unikt på DBA: Totalistandsat Subaru Impreza WRX
9. april 2021

Unikt på DBA: Totalistandsat Subaru Impreza WRX

Mortens Subaru Impreza WRX står helt skarpt. Men den mangler én ting. Hvad det er, Morten mangler at gøre ved bilen, kan du blive klogere på her. I videoen kan du høre, hvorfor bilen var en stor drengedrøm for Morten at eje.

Læs mere

På besøg hos genbrugselskeren Louise
30. marts 2021

På besøg hos genbrugselskeren Louise

Louise fra Humlebæk har sparet 5.000 kroner alene på armaturet i køkkenet. I denne video viser Louise dig rundt i sit hjem, præget af genbrugsfund, hvor hun også fortæller om nogle af sine besparelser.

Læs mere

Unikt på DBA - Original, nyistandsat Porsche 928
26. marts 2021

Unikt på DBA - Original, nyistandsat Porsche 928

Søren er bildesigner og er faldet for Porsche 928. Han er blevet så dybt forelsket i den bils stil, at han på et tidspunkt var oppe på at eje hele 4 styks. Nu er han nede på at eje 3 eksemplarer, og om lidt kun 2, for han har sat en af sine darlings til salg: En af de først-producerede 928’ere.

Læs mere

På besøg hos genbrugselskeren Isabella
16. marts 2021

På besøg hos genbrugselskeren Isabella

En kande, der hælder dårligt og ligner vindruer, og en hund i porcelæn, der var både dyr og grim. Fundene i Isabellas hjem er helt særlige og ikke altid lige spot on, men alligevel holder hun af dem, og i videoen viser hun dig rundt i sit flotte hjem.

Læs mere