Unikt på DBA: Husbåd i Christianshavns Kanal
12. marts 2021

Unikt på DBA: Husbåd i Christianshavns Kanal

Kunne du tænke dig at sejle ned og handle i Netto eller komme frem til biografen i en båd? Livet på kanalerne i København kan nu blive din nye hverdag, for Rune og kæresten har sat deres husbåd til salg, som har en af Danmarks mest attraktive beliggenheder.

Læs mere

Unikt på DBA: Gunnar og traktor vækkede hinanden til live
26. februar 2021

Unikt på DBA: Gunnar og traktor vækkede hinanden til live

Plovkonkurrencer og en tur til isboden på havnen. Det er, hvad Gunnar i dag bruger sin elskede traktor til. Hvis du har en mark, der trænger til kærlig pasning, eller er du bare vild med skinnende, knaldrøde Porscher, som der er kælet for, kan du lige nu købe Gunners unikke veteran-traktor på DBA.

Læs mere

Unikt på DBA: Jans pølseeventyr savner ny ejer
5. februar 2021

Unikt på DBA: Jans pølseeventyr savner ny ejer

’En hotter med det hele’. Pølsevognen har 100 år på bagen, og nu kan du skrive dig ind i historien. Jan har nemlig sat sin klassiske pølsevogn til salg på DBA. En pølsevogn, der har mættet rockere og serveret pølser inde i et fængsel.

Læs mere

DBAs dyreste spejl
26. januar 2021

DBAs dyreste spejl

15.000 kroner. Er du villig til at punge så meget ud for et spejl? Det er nemlig det beløb, som Simon håber at få for sit spejl. Men det er nu heller ikke et helt normalt spejl. Langt fra. Det her er et spejl, der er klogere end dig. Det kan blandt andet fortælle dig, hvordan vejret bliver i morgen. Se med her.

Læs mere

DIY Tech Edition: Martin har bygget sit eget gaming-setup af brugte dele
1. januar 2021

DIY Tech Edition: Martin har bygget sit eget gaming-setup af brugte dele

Der er stigende global interesse for E-sport, og du vil også gerne ind på banen og kæmpe. Men det kræver en gamer pc. Ikke bare en normal computer, men én, der tænker så hurtigt, at du ikke når at blive skudt, inden du har fået musen til at dreje dig i spillet. Vi guider til en billig model i denne video, hvor en nørd viser vejen frem.

Læs mere

Unikt på DBA: Rolls Royce til 240.000 kroner
4. december 2020

Unikt på DBA: Rolls Royce til 240.000 kroner

’Bare dét, at man kan sige, man ejer sådan en bil her, er da stort’.

Ja, Claus er glad for sin Rolls Royce. Men ikke glad nok. For han har andre biler, han hellere vil køre i, så nu vil han lade en anden blive ejeren af hans Silver Cloud-model fra 1959.

Læs mere

DBAs dyreste rejsetaske
24. november 2020

DBAs dyreste rejsetaske

Hvordan tænker du, at mørkebrun og lysebrun passer sammen med rød og hvid? Det er nok ikke et godt match, men på papiret ser det virkelig godt ud. Louis Vuitton og Supreme har slået pjalterne sammen om en kollektion, og det kom der i 2017 blandt andet denne rejsetaske ud af. Nu kan den eksklusive taske blive din. Hvis du har råd.

Læs mere

Unikt på DBA: Nu kan du købe dit eget fly
20. november 2020

Unikt på DBA: Nu kan du købe dit eget fly

Spidsen af en jetjager siges at være dyr. Men det er den ikke på Lennarts fly. Her koster den kun 35 kroner. Et fly, der ikke kun er billigt i sig selv – det er også oftere billigere at flyve i Lennarts fly, end hvis du kørte til samme destination i bil.

Læs mere

Unikt på DBA: To toiletter på hjul
6. november 2020

Unikt på DBA: To toiletter på hjul

Hvis du som voksen ejer et legeland, vil det næsten være helt ”spild”, hvis du ikke har nogen børn. Heldigvis er det ikke tilfældet her. Carsten og konen har nemlig hele 5 børn, så de har ikke problemer med at underholde ungerne, hvis de en dag skulle kede sig.

Læs mere

Unikt på DBA: Gammel bil med moderne løsninger
23. oktober 2020

Unikt på DBA: Gammel bil med moderne løsninger

Mindst 10 priser har bilen kørt hjem med efter biltræf. Claus, der ejer bilen, fortæller, at han nærmest endnu ikke har prøvet at deltage i et biltræf, hvor hans sorte ”spares” ikke har vundet. Men nu har han ikke plads til flere pokaler, og bilen skal sælges. Er du mon dens nye ejer? Se dig varm på bilen i videoen, her.

Læs mere

Unikt på DBA: Bliv din egen chef, og gør det med pandekager
9. oktober 2020

Unikt på DBA: Bliv din egen chef, og gør det med pandekager

De kan bare noget med pandekager i Frankrig. Men det talent har Christian fra Havdrup altså også. Han er nemlig selvstændig ”pandekage-eventmager” og har opdrevet en succesfuld virksomhed. Men nu er den faktisk for succesfuld, og derfor sælger Christian sit pandekage-eventyr.

Læs mere

På besøg hos en genbrugselsker: Signe
29. september 2020

På besøg hos en genbrugselsker: Signe

Hvor mange nips kan der være i en to-værelses Vesterbrolejlighed? Du kan selv få syn for sagen i denne video, hvor vi er inviteret hjem i Signes finurlige og inspirerende hjem. Et hjem, der er farvernes holdeplads og kreativitetens højborg.

Læs mere

Unikt på DBA: Flysimulator med cockpit
25. september 2020

Unikt på DBA: Flysimulator med cockpit

Hvis du synes, et trommesæt fylder meget, har du vist ikke oplevet Mads’ flysimulator. Har du plads til spidsen af en jetjager i din kælder eller på din teenagesøns værelse, er det her legetøj oplagt for dig.

Læs mere

Unikt på DBA: Husbåd til salg
11. september 2020

Unikt på DBA: Husbåd til salg

Drømmer du om at bo i første parket ud til vandet – så tæt på, at du kan fodre ænder fra vinduerne? Og skal det helst være midt inde i København? Og gerne en lejlighed med to toiletter? Så kan du godt regne med at slippe på den forkerte side af 10 millioner kroner for det. Men ikke hvis du slår til på Henriks DBA-annonce. Henrik sælger nemlig sin 65-kvadratmeter bolig, der opfylder disse krav, og hans hjem koster under 4 millioner kroner. Se husbåden i videoen.

Læs mere

DBAs dyreste grill
8. september 2020

DBAs dyreste grill

Bøf, bacon og bål. Køber du Anders’ kæmpegrill kan du forene disse tre ”mandeemner”. Anders har nemlig sat en helt særlig grill til salg, som kan ryge kød i alle størrelser. Der er nemlig plads nok. Så hvis du savner at føle dig som en ”rigtig mand”, kan du bare overtage Anders’ grill, som du kan se i denne video.

Læs mere

DIY Tech Edition: Mads har bygget 20 droner
2. september 2020

DIY Tech Edition: Mads har bygget 20 droner

20 droner har Mads på CV’et, og nu er han klar til at give sine tips og tricks videre. Tag med ud på en flyvetur med Mads og hans droner, og hør hvordan du selv kan bære dig ad med at kreere en drone ligesom Mads’.

Læs mere

Unikt på DBA: Cirkusvogn er klar til at give et nyt nummer
28. august 2020

Unikt på DBA: Cirkusvogn er klar til at give et nyt nummer

Blandt de hvide campingvogne lyser Lottes gule og røde cirkusvogn op. En vogn, hun nu har sat til salg. Hun forlader campinglivet til fordel for storbyen, så hvis du har brug for et anneks, en studiebolig eller en feriebolig, er det kulørte, alternative hjem måske lige noget for dig.

Læs mere

Unikt på DBA: Politibil med blink og udrykning
14. august 2020

Unikt på DBA: Politibil med blink og udrykning

Hvis du kører i Næstved og kan høre sirener og se blå blik, skal du ikke være nervøs for, at der er sket en forbrydelse. Tværtimod. Det kan sagtens bare være Rasmus, der leger med sin bil. Han ejer nemlig en pensioneret politibil, som han nu vil sælge videre.

Læs mere

DBAs dyreste outfit
4. august 2020

DBAs dyreste outfit

Ting og tøj fra Louis Vuitton er dyrt. Produkter fra Supreme er kostbart. Så du kan nok forestille dig, at når de to brands går sammen, bliver deres kollektioner dyre og ikke mindst voldsomt hypet. Hypen betyder, at 17-årige Sharun nu kan sælge sit dyre Louis Vuitton & Supreme-outfit til rigtig, rigtig mange penge. Se det i videoen, her.

Læs mere

Unikt på DBA: Nostalgiske Golf 2 med pimpet motor og Porsche-reservedele
31. juli 2020

Unikt på DBA: Nostalgiske Golf 2 med pimpet motor og Porsche-reservedele

Jesper har i sine kun 37 år allerede præsteret at eje mere end 50 biler. Men den bil, han ejer i dag, er hans favorit. Alligevel sælger han den. Se hvordan, det hænger sammen i videoen her.

Læs mere

DBAs dyreste Pokémon
21. juli 2020

DBAs dyreste Pokémon

Mark er Pokémon-samler og sælger sin Booster-boks til hele 115.000 kroner. I videoen åbner Mark desuden en pakke fra den første serie, der er udgivet. En pakke, der uåbnet er 2.000 værd. Men det kort, han finder, er meget mere værd – se selv, hvad der gemmer sig i den uåbnede pakke i videoen herover.

Læs mere

Unikt på DBA: Runes bildøre åbner sjovere end din nabos
17. juli 2020

Unikt på DBA: Runes bildøre åbner sjovere end din nabos

Runes amerikanerbil er hel unik. Faktisk er den det lidt i sig selv, men tilmed har Rune bygget så meget om på veteranen, at den i dag står helt skarpt og med de mest pimpede effekter. Se selv i videoen.

Læs mere

Unikt på DBA: Jørn Utzons hjemmebyggede sejlbåd kan blive din
3. juli 2020

Unikt på DBA: Jørn Utzons hjemmebyggede sejlbåd kan blive din

Nu har du mulighed for at eje den verdensberømte arkitekt Jørn Utzons unikke båd. En båd du nok aldrig har set magen til før, for den er helt speciel i designet.

Læs mere

DIY Tech Edition: Hans-Henrik har bygget verdens hurtigste elmotorcykel
4. juni 2020

DIY Tech Edition: Hans-Henrik har bygget verdens hurtigste elmotorcykel

Han har slået 10 verdensrekorder og er nu på jagt efter den 11. og ultimative. Her kan du møde farthelten Hans-Henrik, der har bygget en elmotorcykel, som nærmest har lynets hast.

Læs mere

Unikt på DBA: Køb Hennings hjemmelavede mikrobryggeri
22. maj 2020

Unikt på DBA: Køb Hennings hjemmelavede mikrobryggeri

Bryg din egen øl! Lige nu kan du købe Hennings bryganlæg, sådan så du kan blive herre af egen øl.

Læs mere