Caroline Nehring – Giv second hand i julegave!

Caroline Nehring – Giv second hand i julegave!

30. november 2016

Livsstilblogger Caroline Nehring er ikke bange for at give genbrug i gave, og er på nuværende tidspunkt på jagt efter det helt rigtige metalskab til sin kæreste Anthony.

Navn: Caroline Nehring
Alder: 23
Beskæftigelse: fultidsblogger/influencer
Følg Caroline Nehring på Instagram her 

1. Hvis du skulle købe en gave second hand til din bedste ven / veninde / kæreste, hvad skulle det så være – og hvorfor?

Jeg synes charmen ved det brugte, er de helt unikke fund man kan gøre sig. Jeg har selv fundet rigtig mange fede møbler på dba.dk igennem tiden, og min gave vil derfor nok også falde inden for denne kategori.

Jeg er vild med at give tingene et personligt præg, som fx at male en lampe, eller ompolstre en stol. Jeg ved min mand ville blive helt vildt glad for et nyt skab, og er derfor lige for tiden på udkig efter et gammelt metal skab med det helt rigtige slidte look til alle hans yndlingsting.

2. Hvad ville du selv sætte pris på at få second hand – og hvorfor? 

De fleste ting vil jeg sætte stor pris på at få second hand. Jeg synes det er superfedt at man kan genbruge nogle af alle de ting der bliver produceret. Det er bedre for miljøet, for min egen pengepung, og for dem der sælger. en helt klassisk win win!  Lige nu ønsker jeg mig især et spejl til min entre - gerne et med lidt historie.

Derudover er jeg helt vild med at købe børneting brugt. Vi har fx købt vores datters vugge på dba.dk . Dem der solgte den, havde kun brugt den få gange, så vi “hjalp dem af med den” vi slap for alt pappet og gjorde et rigtig godt køb. Det er stadig en af vores yndlings ting vi har i huset.

Vugger på dba.dk