Så meget sparer du: Få råd til den klassiske designertaske på DBA

Så meget sparer du: Få råd til den klassiske designertaske på DBA

24. august 2017

Mange går og drømmer om en dyr designertaske, men det bliver ofte ved drømmen, da økonomien ikke tillader det. Sådan behøver det ikke at være – du behøver i hvert fald ikke spare op i lige så lang tid! Find din drømmetaske på DBA og spar op til 9.000 kroner på købet. Læs med og se, hvad du skal kigge efter her.

Bayswater, Classic Flap eller City. Kært barn har mange navne, og listen med designertasker er lang. Det er dog langt fra dem alle, der har formået at få klassikerstatus, men de der har kan igen og igen findes frem fra skabet uden at blive ”so last season”. Problemet er bare, at det kan være en ret dyr affære at erhverve sig en af dem...

Heldigvis giver det mening at købe netop klassikerne brugt, og derfor har vi set på DBA’s udvalg og fundet ud af, at der er op til 9.000 kroner at spare – og på nogle modeller endda mere.

Vi har fundet tre klassikere fra Mulberry, Chanel og Balenciaga herunder. Læs videre og se, hvor meget du kan spare på netop dit drømmekøb.

Mulberry Bayswater

Mulberry DBA tasker, DBA Guide
Når det kommer til de klassiske tasker gør patina ikke noget, tværtimod!

Bayswater-modellen fra Mulberry er i sin form den mest klassiske model fra det engelske modehus. Designet er tidsløst, og postmandslåsen er en signatur, der gør tasken til et Mulberry-ikon. Modellen har eksisteret i mange årtier, men dette gør den ikke mindre aktuel nu. Den fås i et væld af farver og udgaver, der alle er håndlavede, og søger du på DBA, er du ikke begrænset af denne sæsons udgave. Her er sandsynligheden for at finde lige den farve og udgave, du ønsker, nemlig høj.

Prisniveauet varierer selvfølgelig efter alder og stand, men som udgangspunkt er prisen fra 1.500 kroner til 7.000 kroner på DBA. Skulle den købes fra ny, er prisen som minimum 8.500 kroner.

Pris på DBA: Gennemsnitligt 4.000 kroner.
Pris fra ny: Minimum 8.500 kroner.
Din besparelse: 4.500 kroner

Lige nu er der omkring 30 Mulberry Bayswater-tasker til salg på DBA.

TIP: Venter du på at en helt bestemt taske kommer på DBA? Så opret en søgeagent, så får du besked hver gang, der kommer en til salg.

Chanel Classic Flap

Chanel DBA tasker, DBA Guide
Selvom Karl Lagerfeld har stået for mange nyere Chanel-hits, er det uden tvivl Coco Chanels 2.55’er, der er klassikeren over dem alle, og som Classic Flap er en opdateret udgave af

Den nok mest kendte taskedesigner til dato er Coco Chanel, og hun stod blandt andet bag modellen 2.55, der hedder det, fordi den blev lanceret i februar (2) 1955 (55). Den opdaterede udgave af denne hedder Classic Flap (mange kalder dog begge varianter 2.55), og den er et hit hos såvel unge som gamle.

Ligesom med Mulberry’s Bayswater har tasken, i forskellige udgaver, eksisteret i årtier, og uanset om du finder en, der er 30 år gammel eller tre år gammel, vil kvalitet og design være i højsædet. Igen er der penge at spare ved at finde den brugt - nærmere bestemt omkring 9.000 kroner.

Prisen på en ny Chanel 2.55 eller Classic Flap ligger i dag på minimum 20.000 kroner og går op til 40.000 kroner, men brugt kan du finde dem til mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner – Så her er der altså udsigt til et scoop.

Pris på DBA: Gennemsnitligt 11.000 kroner.
Pris fra ny: Minimum 20.000 kroner.
Din besparelse: 9.000 kroner.

Her kan du se de Chanel 2.55 tasker, der er til salg på DBA.

VIDSTE DU: Den helt originale 2.55’er, som du stadig kan få fingrene i, har en aflang lås, kaldet mademoiselle-låsen, fordi mademoiselle betyder frøken, og Coco Chanel aldrig blev gift. Classic Flap har CC-logo-låsen, og her står CC selvfølgelig for designerens initialer.

Balenciaga City

Balenciaga DBA tasker, DBA Guide
Store eller små, guld, sølv eller gunmetal – fælles for alle Balenciaga City-tasker er de ikoniske nitter

Sidst, men ikke mindst er der den smukke City-taske fra Balenciaga. Det er en lidt nyere klassiker, men ikke desto mindre en både smuk og også praktisk og rummelig taske. Den findes med mange forskellige typer ”hard wear” (den type nitter og spænder, der er på den) så der er til både minimalisten og maximalisten, ligesom den findes i et utal af farver, fra klassisk sort og nude, til pasteller, neongrøn og skrigende pink. En sikker investering og en taske i god kvalitet - og den er selvfølgelig at finde på DBA.

Prisen på en ny Balenciaga City-taske varierer alt efter størrelse og materialer, men på en størrelse small ligger den fra 10.000 kroner til 18.000 kroner. På DBA er den lige nu at finde fra 3.500 kroner til 9.500 kroner.

Pris på DBA: Gennemsnitligt 4.500 kroner.
Pris fra ny: Minimum 10.000 kroner.
Din besparelse: 5.500 kroner.

Her kan du se alle City-taskerne fra Balenciaga, som lige nu er sat til salg på DBA.

Hvis du elsker gode kvalitets accessories, så læs her, hvorfor du bør investere i et brugt Omega Speedmaster netop nu.