Denne kendis sælger sine ting for bare én krone på DBA!

Denne kendis sælger sine ting for bare én krone på DBA!

17. august 2017

Nogle samler på autografer, mens andre hellere vil have taget selfies med de kendte. Men hvis du vil helt tæt på kendisserne, kan du overveje at begynde at samle på deres ting. Og hvis du er fan af Signe Lindkvist, bliver det en billig affære. Hun sælger nemlig sine ejendele for kun 1 krone på DBA.

Biler, mad eller rockmusik. Det er meget forskelligt, hvad vi hver især har en passion for, men tv-vært Signe Lindkvist har en helt særlig én:

- En af mine nye, store passioner i livet er, at jeg er begyndt at sætte ting til salg på DBA for 1 krone, fortæller den altid glade Signe Lindkvist i 'Mads & Monopolet'. 

Signe Lindkvist har været vært for 'MGP', 'Høvdingebold' og 'Danmarks Indsamlingen', da det blev sendt i 2007. Desuden har hun været kanalredaktør på DR Ramasjang og på TV2 Zulu.

Hun uddyber, at hun og kæresten netop er flyttet ind i et gammelt hus, og i den forbindelse har de haft så mange ting, de skulle af med. Dog lægger Signe Lindkvist ikke skjul på hvis ting, der hovedsagelig bliver videresolgt til den nette sum:

- Min kæreste har så mange ting, så det er bare afsted med dem til en krone, siger hun helt ivrigt i det populære radioprogram.

Her kan du se nogle af de ting, der lige nu gives gratis væk på DBA

På DBA er der en hel kategori med gratis ting. Du finder kategorien under 'diverse' og derefter i kategorien 'gratis ting' på DBA. Lige nu kan du få 590 gratis ting i kategorien.

En af de ting, Signe Lindkvist og kæresten har "solgt", er et køleskab.

Det er simpelthen sådan en kæmpe fornøjelse, når der kommer nogle og henter et gammelt køleskab for 1 krone med reaktionen: ’Århhh ja, det er helt vildt, at du giver mig et køleskab. Hvor er det optur’

fortæller tv-værten i Mads & Monopolet.
Signe Lindkvist har givet et gammelt køleskab væk, DBA Guide
Signe Lindkvist har blandt andet "solgt" et køleskab for kun 1 krone til en heldig bruger på DBA

Lige nu er der 433 køleskabe til salg på DBA. 15 af dem kan du købe for under 200 kroner. For 500 kroner kan du vælge iblandt 100 forskellige køleskabe på DBA.

Signe Lindkvist
 uddyber, at gælden ved salget er lige så stor for hende, som det er for hendes tydeligt begejstret købere:

Det er en kæmpe gave at give noget til andre og at give det gratis, siger hun i radioprogrammet og tilføjer:

Det er fedt at gøre andre mennesker glade. Jeg har kæmpe optur over det.

Hvis du ikke har mange penge på lommen og gerne vil have fat i nogle billige ting på DBA, kan du også forsøge dig med at skrive 'gives bort' i søgefeltet på DBA. 

'Gives bort'-ting til salg på DBA

Signe Lindkvist er langt fra den eneste kendis, der benytter sig af DBA. Blandt andet har denne kendte musiker sat sin elskede gamle Mercedes til salg på DBA, og blandt andet for en ret billig pris, vurderer DBA Guides brugtbilsekspert. Du kan også blive den nye ejer af en båd, der har tilhørt EM 92-helten Kim Christofte.