Smukke kjoler til lune sommeraftener

Smukke kjoler til lune sommeraftener

7. juli 2015

Smukke kjoler til lune sommeraftener

At føle sig smuk er en følelse jeg under absolut alle! Og for langt de fleste er det en følelse, der gør én mange centimeter højere, mere stolt og mere selvsikker.

Desværre er hverdagen lidt en konkurrerende størrelse, og smukheden kan nemt komme til at være noget, man først føler efter den første kop kaffe. Eller når ens barn (eller kæreste) fortæller én, at man er den smukkeste i verden.

Ja, sandheden kommer jo fra børn og fulde mennesker, og i hverdagen skal der ikke meget til, før ens smukhedsfølelse forsvinder et sted mellem kogevasken og oprydningen!

Jeg ville ønske, at jeg gik i lette sommerkjoler hver eneste dag. Af frygt for at lyde frankofil, så er der altså en vis charme ved at have kjole og hæle på, når man er ude og spise is med ungerne.

Højt hår og ….. is ned ad kjolen…. Hov, der knækkede filmen vist. For det er nemlig ikke så praktisk, alligevel.

Men jeg skal altså have de der kjoler i mit skab. Især når de lune sommeraftener, vi har nu, rammer. Og jeg elsker, når mine veninder har taget fine kjoler på til en almindelig casual middag. For det vidner om overskud og et behov for at føle sig smuk.

Jeg mangler stadig at møde den kvinde, uanset størrelse, der ikke ser supersmuk ud i en kjole. I min optik er det så flot, uanset hvordan man er skruet sammen.

I min tidlige ungdom begyndte jeg at købe gamle vintagekjoler på amerikanske sider som f.eks Ebay. Senere hen blev det til søgninger på DBA – og hold fast, jeg fandt  mange smukke kjoler! Nogle af dem har jeg beholdt, andre har jeg solgt igen. Denne her er min absolutte favorit, og den er mange år gammel og jeg knuselsker den – for alle dens små detaljer. Den har haft mange fester i sig, og jeg har altid følt mig smuk i den, når jeg har hoppet i de høje hæle og haft kæresten i hånden.

Et lille fif *

* Det kan være lidt svært med størrelserne på vintagekjoler, og min årelange erfaring siger, at størrelserne er små. Så det er en bette tommelfingerregel, man kan tage med sig, hvis man har mod på at hoppe ud i sommerlandet i en smuk vintagekjole.

Og så et ekstra lille fif, fra en af de smukkeste og mest elegante kvinder..

“Your dress should be tight enough to show you’re a woman but loose enough to show you’re a lady”

– Marilyn Monroe.

Jeg har fundet lidt forskellige kjoler på DBA – klik på billedet, så kommer du direkte ind til kategorien for vintagekjoler.