Hvor langt må en brugt bil have kørt?
24. april 2020

Hvor langt må en brugt bil have kørt?

Hvor langt må en brugt bil have kørt? Et meget relevant og ofte stillet spørgsmål, der ikke er lige til at svare på. Fordi hvornår er en brugtbil for brugt til, at der er tale om en god handel for dig? Det kigger vi nærmere på i denne artikel. 

Læs mere

Her er de 5 billigste og mest fejlfri brugte biler på DBA
9. april 2020

Her er de 5 billigste og mest fejlfri brugte biler på DBA

De tyske synshaller koger hvert år data fra mere end 9 millioner bilsyn ned til én rapport. I denne artikel har vi fundet fem af de mest fejlfrie, brugte biler, som du kan købe på DBA til under 100.000 kroner.

Læs mere

Derfor behøver du IKKE sløre din nummerplade, når du sælger bil
22. marts 2020

Derfor behøver du IKKE sløre din nummerplade, når du sælger bil

Er du typen, der kører dine salgsbilleder over med den brede pensel i Paint, inden du sætter bilen til salg? Det er der ingen grund til! I denne artikel kommer vi ind på, hvorfor du ikke behøver (eller bør) skjule nummerpladerne på din salgsannonce.

Læs mere

3 direktørbiler, der er billigere end de billigste mikrobiler
27. februar 2020

3 direktørbiler, der er billigere end de billigste mikrobiler

Drømmer du om at være kørende som en direktør eller diplomat? Faktisk kan du lige nu købe en vaskeægte direktørbil for færre penge end den billigste mikrobil på markedet. Se vores tre udvalgte direktørbiler til under 60.000 kroner.

Læs mere

5 billige brugte biler, der (næsten) ikke bruger noget brændstof
17. februar 2020

5 billige brugte biler, der (næsten) ikke bruger noget brændstof

Er du træt af forsinkede bumletog og kolde stationer? Så kan det være, du skal til at investere i din egen bil. Det behøver ikke være en dyr fornøjelse, hverken i indkøb eller i drift. Vi har fundet fem økonomiske biler til dig, der bare skal frem og tilbage billigst muligt.

Læs mere

Til salg: Her er de billigste brugte elbiler
4. februar 2020

Til salg: Her er de billigste brugte elbiler

Teknologien bag de store batterier til elbiler er dyr. Derfor er elbiler også dyre — eller er de? Mange er bange for at købe brugte elbiler, og derfor kan du finde en hel del let brugte elbiler, der koster meget mindre, end den tilsvarende bil ville koste, hvis den kørte på benzin eller diesel. Se DBAs billigste brugte elbiler, og hør hvad du skal være opmærksom på, før du køber.

Læs mere

Så mange penge sparer du på at købe dit Hi-Fi, brugt
17. oktober 2019

Så mange penge sparer du på at købe dit Hi-Fi, brugt

I denne artikel giver vi dig en række tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe brugt Hi-Fi-udstyr. Vi viser dig også, hvad DBA gemmer på af lækkert Hi-Fi-grej som du kan erhverve dig for en slik - og noget som de færreste kan betale, selvom det er brugt. Læs med!

Læs mere

Her er de 5 grimmeste biler til salg på DBA
14. oktober 2019

Her er de 5 grimmeste biler til salg på DBA

Der findes flotte biler og kedelige biler. Og så findes der dem her: De vanvittigt grimme biler. Vi har samlet 5 grimme biler, der på mange måder er oplagte familiebiler, og hvor du oveni købet får meget bil for pengene. Eneste negative er altså deres udseende - men det er jo det indre, der tæller!

Læs mere

Brugt elcykel: Hvilken elcykel skal du vælge?
9. oktober 2019

Brugt elcykel: Hvilken elcykel skal du vælge?

Det er ikke så mærkeligt, at elcykler er blevet så stor en trend, som de er. Her får du mulighed for at klare ærterne selv, med en elektrisk hjælpende hånd hvis modvinden bliver for stærk eller bakken for stejl. Vi har samlet en række af de fede, brugte elcykler, der er til salg på DBA, og giver dig også et par fifs med på vejen, så du ikke køber katten i sækken.

Læs mere

Guide: Køb din gamer PC brugt og spar mange penge
16. juni 2019

Guide: Køb din gamer PC brugt og spar mange penge

Teknologien inden for computere bevæger sig hurtigere, end de fleste kan følge med. Det betyder, at en afskrivningen på en ny computer typisk ligger på omkring 20-30 procent i løbet af det første år. Det kan derfor være en rigtig god idé, at købe din næste gamer PC brugt. Men hvad skal du kigge efter i den teknologiske jungle? Vi giver dig svaret.

Læs mere

Bilsyn: 'Nysynet' er ingen garanti, når du køber brugt bil
24. maj 2019

Bilsyn: 'Nysynet' er ingen garanti, når du køber brugt bil

Når du køber brugt bil, må du ikke lade dig narre af ord som 'nysynet' og 'nyserviceret'. Det er nemlig ikke nødvendigvis ensbetydende med, at bilen er i god stand. Læs hvorfor, og hvad du ellers skal huske, inden du skriver under på slutsedlen.

Læs mere

GUIDE: Sådan nulstiller du din iPhone inden salg
24. marts 2019

GUIDE: Sådan nulstiller du din iPhone inden salg

Sørg for, at dine billeder og personlige oplysninger bliver i din varetægt, når du sælger din iPhone brugt på DBA. Ved at nulstille og gendanne din iPhone inden salg, får din køber en tom telefon med de rigtige fabriksindstillinger, mens du har dine personlige oplysninger i god behold. Læs og lær hvordan du nulstiller din iPhone inden salg.

Læs mere

Veteranbiler: Alt du skal vide, inden du køber
13. marts 2019

Veteranbiler: Alt du skal vide, inden du køber

Nu er det forår! Det betyder, at flotte veteranbiler så småt vil komme ud af deres vinterhi og pryde de danske landeveje. Er 2019 året, hvor du skal have din egen veteranbil? Så er der lige et par regler, du skal have styr på først. Læs med og få at den viden, du skal bruge, før du køber en veteranbil.

Læs mere

Disse danskere er danmarksmestre i genbrug
28. februar 2019

Disse danskere er danmarksmestre i genbrug

Det er efterhånden en skrøne, at danske studerende lever af pasta med ketchup og havregryn. De er nemlig blandt de bedste til at købe og sælge brugt, og får på den måde SU-budgettet til at holde længere. Særligt når de rykker hjemmefra bliver studiehjemmet indrettet med genbrugsmøbler.

Læs mere

Få svaret: Hvilken brugt bil er bedst?
18. februar 2019

Få svaret: Hvilken brugt bil er bedst?

Nogle brugte biler kræver mere kærlighed end andre. Køber du en brugt bil der kræver meget kærlighed, uden evnerne eller lysten til at give den det, må du give tjansen videre til din mekaniker – og det bliver hurtigt en dyr fornøjelse. Her får du 4 solide brugte biler til under 50.000 kroner.

Læs mere

Det skal du kigge efter, når du køber brugt bil
23. januar 2019

Det skal du kigge efter, når du køber brugt bil

Uanset om du planlægger at købe din næste brugte bil af en forhandler eller en privatperson, så er det vigtigt, at du gør dit forarbejde og ved, hvad du skal kigge efter. Her får du et par tips og tricks i baglommen. Tricks, der på den lange bane kan spare dig for mange penge.

Læs mere

3 ting der optimerer din kør-selv-ferie
19. januar 2019

3 ting der optimerer din kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie betyder, at du og familien sidder i bilen i mange timer ad gangen. Med blot et par gode handler på DBA, kan du gøre turen sjovere for hele familien.

Læs mere

Simon Hallenslev
29. oktober 2018

Simon Hallenslev